"Кауфланд" сюрпризира служителите си

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (0)
14:24 / 29.03.2023
7491
"Кауфланд" сюрпризира служителите си. Ето как:

Kaufland България въведе възможността за споделено пътуване между служителите си чрез иновативната мобилна платформа. Над 130 са заявените пътувания само за месец февруари. Тази инициатива е поредното действие на компанията насочено едновременно към подобряване условията на труд и достъп до работното място на служителите, както и към намаляване на въглеродните емисии от дейността си.

"Времето, усилията и всички останали корпоративни ресурси, които инвестираме в подобряването на работния климат и цялостното преживяване на служителите, се развиват все повече и повече. Платформата за споделено пътуване е поредното действие в полза, както на колегите, така и на обществото и околната среда“, коментира Милена Караилиева, директор на "Човешки ресурси“ на Kaufland България.

Приложението дава възможност за бързо планиране чрез споделяне на местоположение и предпочитан времеви диапазон. С него служителите на компанията печелят време за повече социализация между колеги и възможност за обмен на добри идеи и практики. Въвеждайки възможността за споделено пътуване, ритейлърът допринася за по-чист въздух, за по-малко участие в задръствания и за оптимизиране на паркирането.

Виж коментарите (0)
Още новини от Национални новини:
Делян Добрев: Не знам какво значи "фишек на ДАНС" - хората твърдя...
Ексклузивно: Парламентът вкарва извънредна точка в програмата си ...
Бебе на три месеца се зарази с коклюш в Търновско
Затворът край Дупница, в който няма да има решетки, ще приеме пър...
Цената на природния газ през май: КЕВР очаква понижение с около 5...
Увеличиха заплатите на тези служители


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).