Килърът гледал в очите Татяна

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (0)
08:58 / 14.01.2015
1166
Най-вероятно килърът е стрелял по Татяна Стоянова, когато е бил лице в лице с нея. Това обявиха криминалисти след повторния оглед на мястото, където бе убита шефката на кабинета на пазарджишкия кмет Тодор Попов. 

Все още не може да се определи точната височина на убиеца, нито дали е левичар, или е стрелял с дясната ръка. Това ще стане ясно след направените балистични експертизи.

Според криминалистите килърът е бил изключително добре подготвен. Най-вероятно той е ползвал заглушител. С нищо поведението му не е предизвикало вниманието на минувачите по улицата и около блока. 

Никой от съседите не е чул изстрелите, нито пък е видял убийството. Точно зад гърба на сградата е ателието на художника Васил Петров и колегата му Петър Бажлеков, пише "Стандарт". Никой от тях обаче не е чул нищо, въпреки че по това време вероятно са били в сградата. 

Разследващите преглеждат записите от три видеокамери близо до местопрестъплението. Предстои да се направят и ДНК експертизи, които могат да уличат извършителя, ако той се е докосвал до жертвата или автомобила.

Дело за предумишлено убийство срещу неизвестен извършител е образувано по случая от Окръжна прокуратура в Пазарджик. Най-общо три са версиите за преждевременната смърт на Татяна Стоянова - работата, личният живот или предстоящите избори. 

За никого не беше тайна, че младата дама беше сред най-доверените хора на кмета Тодор Попов. Тя бе в течение на работата на всеки човек в администрацията.

Лична драма, свързана с любовния живот на пиарката, е най-обсъжданата версия в града. Запознати споделиха, че Татяна имала връзка със семеен мъж.

Трето предположение гласи, че кметът Попов бил канен да се кандидатира от партия, която тя не одобрявала за трети мандат.


Виж коментарите (0)

Още по темата (5):
21.01.2015 МВР и Прокуратурата: Рано е да се разкрият последните убийства в страната
14.01.2015 Аутопсията: Татяна е убита с 5 куршума, килърът е стрелял в лицето й
14.01.2015 Открит е чужд ДНК материал на мястото на убийството на Татяна
13.01.2015 Основна версия: Лични са мотивите за убийството на Татяна Стоянова
13.01.2015 Кметът на Пазарджик: Никой не заслужава такава смърт - да го разстрелят с 5 куршума
Още новини от Национални новини:
Песен на Българското училище "Иван Вазов" в Париж се цели в рекор...
Кондева за частната детска болница: Спрямо мен не е упражняван ни...
Кандидатите от ГЕРБ-СДС в Кочериново: За нас е важно всяко едно н...
Енергийният министър: Няма да има съществено поскъпване на тока
НИМХ с най-актуалната прогноза за следващите дни
Проф. д-р Костадин Ангелов: Сухиндол има неразкрит туристически п...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).