Класика за нощния живот: Купонът свършва с бой на опашката за банички

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (2)
11:57 / 13.08.2016
1289
Трима благоевградчани бяха задържани за сбиване пред закусвалнята на бизнесмена Димитър Бакалов. Екшънът е класически за нощния живот в Благоевград, където купонът в дискотеките приключва с бой на опашката за банички. 

Това се случило и на 11 август около 4.30 часа, където без повод се стигнало до размяна на удари между 20-годишния Валентин Манчев и 36-годишния Антон Укев. Двамата бързо се озовали на земята, а техни приятели се втурнали да ги разтървават, пише struma.bg.

Схватката продължила не повече от минута, а след това пристигнала и полицейската патрулка. Двамата мъже били задържани за 24 часа заедно с 36-годишния Калин Василев, който се опитвал да ги разтърве. 

Тримата се държали агресивно и обиждали един друг дори и в двора на полицията, което изкарало живущите в отсрещната кооперация на балконите рано сутринта, разказа полицай Велев. 

Той бе първият свидетел, който даде обяснения на делото за дребно хулиганство срещу тримата. В съдебна зала бяха разпитани приятели на 20-годишния Валентин Манчев от село Стоб - две момчета и едно момиче, които били заедно с него в дискотеката. 

Те обясниха, че всичко станало за секунди пред баничарницата, имало размяна на удари, но полицията дошла бързо и всичко приключило. Калин Василев обясни, че излизали от дискотека с Антон Укев, който се отправил към баничарницата. 

В момента, в който извикал: "Тони, чакай!", станал боят, видял, че приятелят му е на земята и тръгнал да му помага. Нямало и минута и дошла полицейската патрулка, в която забрали и него. 

Мъжът, който е управител на частна фирма и с висше образование, изрази съжаление за случката и поиска от съда да бъде признат за невинен. Валентин Манчев обясни, че бил нападнат в гръб и повален на земята.

"Докато се освестя, докато стана, видях мъжа до мен и първото, което поисках, е да го бутна и ударя. Съжалявам, че не се обадих на 112, а влязох в саморазправа. Извинявам се и обещавам - в съда и най-вече пред себе си - че това няма да се повтори", заяви 20-годишният младеж. 

Разкаяние и съжаление имаше и от страна на Антон Укев, който не даде обяснение. Той също е с висше образование и работи в частна фирма. След преценка на събраните доказателства съдия Владимир Пензов оправда Калин Василев, а другите двама ги призна за виновни, като им наложи 1 денонощие в полицейския арест, но приспадна времето, през което са задържани, което означава, че наказанието е изтърпяно.

Виж коментарите (2)
Още новини от Национални новини:
Д-р Миндов предупреди: Почва като обикновена вирусна инфекция
Борисов попита защо правителството на Кирил Петков, с пълно мнози...
Експолицаят Караджов, осъден на доживотен затвор, се е барикадира...
Лоши новини за любителите на лова
Вижте какво време ни очаква до края на седмицата
България има нов милионер от тотото


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).