Кмет купи храна на инвалиди с пари за представителни нужди

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (0)
17:23 / 01.12.2016
1144
543 жители на община Пещера в неравностойно положение ще получат хранителни пакети от кмета Николай Зайчев по повод 3 декември -Денят на хората с увреждания. Те са посочени от клубовете на хората с увреждания в Пещера, Радилово и Капитан Димитриево. 

Пакетите включват брашно, захар, ориз, фасул, олио, макарони, юфка, опаковка вафли. Средствата за тях са осигурени от парите за представителни разходи на градоначалника."Ние познаваме г-н Зайчев точно като такъв човек. Не за първи път той намира начин през годините да осигури на нашите членове хранителни пакети.

 Това той започна да прави още като заместник-кмет преди доста години, радваме се, че не ни забрави и като кмет на община Пещера", сподели председателката на клуб "Оптимист" Дафинка Василева. Дружеството на хората с увреждания се готви да отпразнува своя 25-годишен юбилей. Това ще стане с концерт в залата на читалище "Развитие" на 2 декември от 17. 30 часа.


Източник: Монитор

Виж коментарите (0)
Още новини от Национални новини:
Удрят по джоба на шофьорите с драстично увеличение на годишните т...
Поредна фишинг измама: Хакерите са все по-изобретателни, как да с...
Удариха ни по джоба, дюнерът поскъпна
Симеон Симеонов: Целта на всяка една професионална гимназия е да ...
Проф. Костадин Ангелов към ПП: Питайте си вашите хора, защо подпи...
БАБХ: Най-честото нарушение в магазините преди Великден е неясен ...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).