Кмет ползва общински служители да ремонтират магазина му

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (2)
10:09 / 18.11.2016
1028
Кмет ползва общински служители да ремонтират магазина му. Действието се развива в Община Никола Козлево до Шумен, стар бастион на ДПС. Един кмет, който дойде на власт с обещания за прозрачност, за повече морал. Ето както се случва в тази община 10 месеца след изборите.

Откриваме, че новият кмет си е купил сградата на бивш супермаркет. Цената - около милион и половина лева. След като е купен от кмета, в супермаркета започва голям ремонт. Група работници усилено се труди от ранни зори до късно вечер. А сега внимание! Кои са тези работници? Всички са служители на общината, изпратени в работно време да ремонтират новозакупеният супермаркет на кмета.

Екип на Нова тв ги снима в рамките на месец и половина как всяка сутрин в 7 часа се качват на общинския автобус, управляван от шофьора на общината и в 8 часа пристигат в супермаркета на кмета, в Шумен.

Социален работник в общината, който е и сват на кмета, играе ролята на бригадир. Отваря магазина и разпределя задачите на останалите общински служители. 


Виж коментарите (2)
Още новини от Национални новини:
Череши в България - до 25 лева, а в Лондон - 377 лева!
Серия от инциденти на магистрала "Тракия", максималната скорост е...
Огромна тапа на АМ "Тракия" в посока София, колите се движат изкл...
Шофьор пресметна: 50 километра за близо 2 часа!
Даниел Митов във Варна: Експериментите и "сглобките" трябва да пр...
Борисов честити Деня на храбростта


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).