Кодовете не спират, пак цветни предупреждения за страната!

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (1)
16:31 / 24.10.2017
1283
През следващото денонощие над страната ще преобладава облачно и дъждовно време. През нощта все още на много места има условия за значителни валежи, а през деня - предимно в Югоизточна България. След обяд в Северна България валежите ще започнат да спират, а до края на деня на места облачността ще се разкъса. Ще духа до умерен, а в източните райони и временно силен североизточен вятър. Температурите още малко ще се понижат и минималните ще бъдат между 5° и 10°, а максималните - между между 8° и 13°. Атмосферното налягане ще се повишава и ще бъде по-високо от средното за октомври.

Над планините ще облачно и мъгливо. На много места ще има валежи от дъжд, над 1700 метра - от сняг. Ще духа силен вятър от изток-североизток. Максимална температура на височина 1200 метра около 7°, а на 2000 метра - около 1°.

Над Черноморието ще бъде облачно, дъждовно и ветровито. На места, главно по южното крайбрежие валежите ще са значителни. Ще духа силен север-североизточен вятър. Максимални температури на въздуха: 10-15°. Температурата на морската вода е 18°. Вълнението на морето ще бъде 4-5 бала.


Виж коментарите (1)
Още новини от Национални новини:
Масови проверки на КЗП за ПОС терминали!
Изтече краен срок, свързан с ТЕЛК комисиите
Свалянето на Росен Желязков от новата сглобка ПП-ДБ, БСП, "Възраж...
МЕ: България и Турция ще продължат да си сътрудничат за гарантира...
Нов дълг се очаква да бъде набран в средата на май, ето каква е с...
За първи път в Източна Европа и на кирилица: Когато в Пловдив зап...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).