Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Анализи
Варна
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Бизнес
Други
Институции
Криминални
Общество
Колтуклиева: Слави, разгневи се! Кирил и Асен ти крадат имиджа на непримирим боец и горделивец
Автор: Екип Varna24.bg 12:32 / 30.03.2022Коментари (0)1058
©
Журналистката Соня Колтуклиева със специално обръщение към лидера на ИТН Слави Трифонов във фейбук:

Добър ден, драги Слави, как си? Надявам се да си добре!

Усещаш ли - това вече наистина е полет над кукувиче гнездо! Теб те правят на луд, нас ни правите на луди, подлудявате държавата в дни на война, пандемия и недоимък.

Никога не бих си представила, Слави, че можеш да понесеш тази конска доза унижения и този порой от наглост. Ти не си Христо Иванов, той е свикнал да го разиграват и да го принизяват до лодкар на пробита гемия. Ти не си Корнелия Нинова, тя е готова да заплати с мълчание присмеха и подигравките на Пъдъците, само-и-само да владее това, което е останало от разпадащата й се партия.

Помня как те наритваха по времето на Иван Костов; тогава излъчваше от мазето, но държеше главата си изправена над покривите. Сега какво?! “Няма да се откажем от Любомир Каримански за гуверньор на БНБ, но няма и да разваляме коалицията". Това е шизофренно. И ще се повтори с Ива Митева, когато дойде ред да се определя новия парламентарен представител в Конституционния съд.

Слави, просто е. “Продължаваме промяната" с много пари, с помощ от държавата - президентският екип беше строѝл областните управители да са в услуга на служебните му министри; с манипулация на машините, осигуриха служебната победа на Кирил-&Асен, те пък ти откраднаха избиратели. Сега ти крадат имиджа на непримирим боец и горделивец, който не позволява да му пречупят гръбнака.

Разгневѝ се, Слави!

“Има такъв народ" е марка с потенциал. Има нужда от лидер. От млад, енергичен, образован, харизматичен, решителен и калѐн в битките следовник на каузата.

Слави, ти обеща да си смирѐн. Но не си обещавал да си примирѐн!

“Продължаваме промяната" е некоректен коалиционен партньор; недоучен, нефелен, непукистки и ненаситен за власт сбирщайн. Ще предадат българските интереси и ще клекнат на американците за Северна Македония - тема, по която ти си много чувствителен. Може би са предали българските интереси на Лойд Остин - тема, по която ти си много чувствителен. Защото си патриот.

“Продължаваме промяната" носи бедност, мизерия, трайни увреждания на финансите и икономиката. А ти си чувствителен към страданията на хората. Защото си добър, състрадателен човек.

Слави, направете концерт, покажете на Кирил&Асен, че можете да върнете феновете си и достойнството си. “Мъжете в черно" срещу “измамниците в чорапогащи" - как ти се струва този спектакъл?!

Слави, не се страхувай от предсрочни избори! ИТН с по-малко проценти, може да има по-стабилно участие в изпълнителната власт. Защото сега - какво?! Имаш само един министър от ИТН - Радостин Василев; другите министри от твоята квота са плод на някакви временни компромиси. Нооо - ти носиш отговорност за тях. Засега ти стигат провалите на Теодора Генчовска и Александър Николов. Не поемай повече то̀вари от прова̀ли!

Слави, разгневѝ се!








Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!
ИЗПРАТИ НОВИНА
Виж още:
Актуални теми
Катастрофи в България
План за възстановяване и устойчивост на България
49-ото Народно събрание
Стрелба в Москва
България в еврозоната
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Варна и региона.
e-mail:
Анкета
Как се справя Община Варна с овладяването на последиците от проливните дъждове?
Много добре
Добре, но можеше и по-добре
Не се справи
Пълна трагедия

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0888 53 26 24

novini@varna24.bg

За реклама:

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Статистика: