Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Анализи
Варна
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Бизнес
Други
Институции
Криминални
Общество
Комплект за гел лак - инвестиция, която си заслужава
Автор: Екип Varna24.bg 15:10 / 29.01.2020Коментари (0)1537
©
През последните години гел лакът е в пъти по-популярен сред дамите от обикновения лак, тъй като е по-издръжлив, по-дълготраен, цветовете са по-наситени и лъскави. Всяка жена е в различна степен суетна, но истината е, че ноктите са едно от малкото неща, на които всички обръщат внимание и които говорят повече за самите нас, отколкото можем да си представим. Именно заради това и те са обект на сериозно внимание.

Изискванията, които се поставят към изработката на красив маникюр, стават все по-високи, а с тях и пазарът се променя. Освен прецизната работа и професионализма, от особено значение за гел лака е и качеството на използваните материали. Благодарение на полезните комплекти за гел лак, чиито елементи са подбрани от професионалисти в сферата, вие можете да си създаде 100% сигурност и гаранция за добре свършена работа. Комплектите за гел лак са подходящи както за начинаещи, така и за напреднали маникюристи. Те са идеални и за дамите, които залагат на гел лака в домашни условия, което е все по-често срещано явление. Комплектите за гел лак варират в своето съдържание, цена и цветова гама, така че всяка жена да може да подбере идеалния за нея, спрямо личните си критерии и вкус.

Защо да заложим на комплект за гел лак?

- Спестява време

Определено поръчката или покупката на едно нещо, вместо на 15 отделни неща, ще ви улесни и ще намали необходимото време значително;

- По-изгодно

Купуването “на едро" винаги е било нещо, което се е свързвало с автоматично по-ниска цена на стоката. И комплектите за гел за пореден път ще затвърдят този факт. В състава им най-често се включват лампи, гел лакове, пили, декорации, бази и прочие, които в своята съвкупност струват осезателно по-малко;

- Свързаност между елементите

Случвало ли ви е да си купите дреха или аксесоар, които няма с какво да съчетаете и просто не носите? А случвало ли ви се е да си купите тефтер, без да има какво да пишете вътре? Да, всеки е правил грешни покупки. За да избегнете този риск, заложете на комплект за гел лак, в който отделните части са така хармонично подбрани, че всяка да е нужна на другата и да не остават някои от тях неизползвани. 

- Създадени от професионалистите

Възможността да се доверите на подбраните елементи в комплекта за гел лак е важна, както за тези от вас, които правят първи стъпки в областта и нямат добра представа за необходимото, така и за онези, които дълги години се придържат към един и същ стил и качество на работа.

За кого е подходящ комплектът за гел лак?

- Начинаещи маникюристи

Като всяко друго нещо, и тук началото е трудно. Тази работа изисква прецизност, фина ръка, концентриран поглед и най-вече високо ниво на комуникация с човека, стоящ срещу вас. Подборът на материали трябва да бъде съобразен не само с вашите лични предпочитания, но и с ръцете на клиента. Маникюрът си е занаят, който не всеки може да упражнява, но ако вие притежавате нужните заложби, то комплектите за гел могат да ви дадат летящ старт в новото начинание.

Лутането в магазините сред стотиците марки и модели пили и скролването в онлайн пространството при наличието на хиляди сайтове, всички предлагащи високо качество на достъпна цена, могат да  да бъдат наистина объркващи. За да не попаднете в капана на пренаситения пазар, заложете на комплектите за гел лак, които са така създадени, че да отговарят на вашите първоначални нужди като начинаещ в сферата. С тях ще си набавите продуктите от първа необходимост в едно.

- Професионални маникюристи

Опитът безспорно се трупа със стажа, но както добре знаем, винаги има още какво да научим. Ако ви предстои да правите продажба на нови продукти за вашата дейност, то комплектите за гел лак ви предоставят възможност да го направите съобразно вече изградени и утвърдени от вас критерии, без да губите излишно време.

- За гел лака в домашни условия

За някои жени посещението в салона за красота веднъж в месеца е разтоварване и вид почивка, но има и такива, за които процедурите и престоят са истинско мъчение, независимо колко рядко са те. Това не бива да навежда на мисълта, че трябва да правите компромиси с външния си вид.

Индустрията за красота мисли за всички жени и днес обръщаме поглед към нещо практично и наистина важно за представителките на нежния пол. Разхождането до салоните за красота, записването на часове и чакането определено могат да останат в историята. Сдобийте се с комплект за гел лак в домашни условия и подарете на ноктите си нужното внимание. Дори и да не сте съвсем наясно какво точно ви трябва, комплектите за гел лак са така структурирани, че ще получите най-необходимите елементи на по-ниска цена. 

Комплектите за гел лак могат да ви бъдат силно полезни, независимо от целта на вашата дейност. Различните конфигурации съдържат най-необходимите елементи и най-често използваните продукти. Комплектите за гел лак са създадени от специалистите с цел да повишат знанието ви относно използваните материали и качеството на вашата работа, както за самите вас, така и за вашите клиенти.
Рекламна публикация
РЕКЛАМНА ПУБЛИКАЦИЯ








Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!
ИЗПРАТИ НОВИНА
Актуални теми
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
Кабинетът "Денков - Габриел"
Реформи в БДЖ
България в еврозоната
Издирват 17-годишно момиче от Дупница
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Варна и региона.
e-mail:
Анкета
Как се справя Община Варна с овладяването на последиците от проливните дъждове?
Много добре
Добре, но можеше и по-добре
Не се справи
Пълна трагедия

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0888 53 26 24

novini@varna24.bg

За реклама:

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Статистика: