Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Анализи
Варна
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Бизнес
Други
Институции
Криминални
Общество
Конфликти с най-близките тровят спокойствието на една зодия
Автор: Екип Varna24.bg 08:49 / 01.09.2020Коментари (0)1172
©
Дневен хороскоп за вторник, 1-ви септември, изготвен от Светлана Тилкова - Алена

ОВЕН


Ако имате възможност проведете преди обед деловите си срещи. Очакват ви интересни запознанства в този ден. Заетите с творчески професии ще създадат  отдавна бленувано и желано впечатляващо произведение. Създайте нови делови отношения, но на основата на интелектуално сходство. В личният ви живот е възможен разрив в отношенията, защото сте прекалено ревниви и не прикривате непрекъснатите съмнения в половинката си. Естествено е след разправиите да нямате желание за интимни мигове. Все пак си помислете дали именно сексът няма да ви сдобри. 

ТЕЛЕЦ

Хармонията в отношенията, спокойствието и великодушието ви, са начин да постигнете успех. Помнете, че както чарът ви може да твори чудеса, така не бива да разчитате само на него. Не се проявявайте като работохолици, които искат да изземат и чуждите задължения. Няма да направите добро впечатление на колегите си. Внимавайте с романтичните запознанства, защото сте във властта на емоцията и нямате реална преценка за хората около себе си. Не изневерявайте. Сексуалните контакти със случайни партньори могат да доведат до нежелана бременност и бъдещи проблеми, особено ако сте семейни и имате отраснали деца.

БЛИЗНАЦИ

Стабилизирайте постигнатото на работното си място. Разрешете стари делови проблеми, които не търпят ново отлагане. Преценете как да извършите по-лесно необходимите промени. На работното място се справяте отлично. По-добре да отложите деловите срещи и разговори, за да си спестите провалите. За вас любовта играе водеща роля през целия ден, особено ако сте сгодени и чакате сключване на брак. Щастието е с вас, ако чувствата ви са споделени. Не се опитвайте да флиртувате. Вечерта се отдайте на сексуални удоволствия, но не проявявайте своята първична същност.

РАК

Събития, които не са ви особено приятни, започват да завладяват вашия стабилен и защитен свят. Бъдете внимателни. Не се напрягайте с ненужни притеснения. Изкушавате се да се впуснете в промени, само защото сте се оказали случайно в центъра на важни събития, но забравяте, че мястото ви не е там. Романтичното настроение ще ви подтикне към флиртове, които могат да прераснат още в деня в сериозна връзка, но неподходяща и водеща до разочарования и душевни страдания. Можете да се отдадете на сексуални удоволствия при взаимно желание..

ЛЪВ

Неприятна новина ще промени коренно живота ви. Не е изключено запознанство по време на делова среща. Предпазвайте се от разочарования. Не рискувайте при преодоляване на професионалните си проблеми. Не допускайте влошаване на отношенията с колегите си. Очаквайте незначителни приходи. Несемейните ще бъдат приятно изненадани от запознанство, даряващо възможност за интересно партньорство. Възможна е среща с ваш отдавнашен интимен партньор. Ако сте семейни ще си създадете сериозни проблеми с брачния партньор. 

ДЕВА

Имате възможност да завършите вече започнати задачи, които все изоставяте заради нещо друго. Направете крачката към осъществяване на вече разработени идеи. Не е изключена възможността да поставите началото на успешна дейност, която може да обмислите и днес с помощта на приятели и делови партньори. Семейните да си наложат спокойствие. Не позволявайте на вашата женска мнителност и обидчивост да усложнят отношенията с близките ви. Несемейните жени ще изживеят неочаквани романтични мигове и сексуални удоволствия.

ВЕЗНИ

Днес сте изцяло във властта на стремежа си към ново начало. Поставили сте си цел, която сте решили на всяка цена да постигнете, въпреки че неочаквано може да се провалите. Не влизайте в спор с колегите си на работното място. Завършете бързо задачата, която са ви възложили. Освободете се от напрежението в семейството, мили дами и отношенията ви ще станат нормални. Докажете на любимите си хора, че чувствата ви са непроменени. Липсата на взаимно разбирателство е причина за нежеланието ви за сексуални удоволствия.

СКОРПИОН

Преди обед проведете без отлагане планираните срещи. Обмислете внимателно създаването на нови делови взаимоотношения. Намерете най-краткия път за подобряване на материалното си положение. Направете промени на работното място, които да са трамплин към достигане на нови професионални върхове. Възможно е влошаване на отношенията с роднините ви. Не променяте убежденията си, но по този начин вредите на себе си. Не проявявайте агресия в леглото, защото не дарява сексуална наслада на партньорите ви, ги отдалечава.

СТРЕЛЕЦ

Срещите, наложени ви от ръководството, няма да ви харесат днес. Искате да постигнете целите си, но срещате непрекъснато упорството на хората около вас. Колегите ви отказват да ви подкрепят. Новите задачи и промените няма да са успешни. Предпазвайте се от нежелани срещи и разговори. Не споделяйте плановете си. През целия ден изпитвате нужда от обич. Не се лишавайте от възможността да отидете на вечеря с любимите си хора. В сексуалните си отношения не сте склонни да се съобразявате с партньора си. Променете поведението си.

КОЗИРОГ

Посветете деня на обсъждане на бъдещи задачи, които сте планирали отдавна, но още не са започнати. Кратките срокове изискват бързо да ги завършите. Очаквайте неприятни новини от делови конкуренти, които ще ви раздразнят, защото са без повод. Подминете ги с гордо мълчание. Няма да ви липсват семейни проблеми заради импулсивността ви. Бъдете откровени и кажете какво не ви харесва в интимните ви партньори. Създайте романтична обстановка и се отдайте на сексуални удоволствия, които ще ви доставят взаимна наслада.

ВОДОЛЕЙ

Замислете се какво е добре да предприемете, за да тръгнете в нова посока. Днес разпределете правилно силите си, за да си спестите умората. Бъдете търпеливи и не харчете без причина. Не бързайте да поръчвате мебели за офис, ако не сте сигурни, че ще закупите или наемете желаните помещения и за да не се чудите какво да ги правите, ако няма къде да ги подредите. В личния си живот сте в състояние да си създадете проблеми, заради прояви на безпричинна ревност. Ако сте избегнали проблемите, вечерта имате възможност да се отдадете на сексуални удоволствия и романтични мигове.

РИБИ

Днес сте склонни да се обвързвате с неподходящи хора, свързани с деловата част на живота ви. Въздържайте се от взимане на важни решения. Активните си действия насочете към завършване на задачите си. Не се мъчете да търсите опора в партньорите си и не очаквайте помощ от колегите си. Само ще попречат на работата ви и ще създадат допълнителни проблеми. Семейните жени да очакват приятни романтични изживявания. Несемейните жени могат да срещнат своята голяма любов и да бъдат щастливи. Ако сте семейни, сексът ще ви зареди със сили. Несемейните, които са срещнали своята половинка, да не избързват с интимните мигове.



Още по темата: общо новини по темата: 576
26.03.2024 »
24.03.2024 »
18.03.2024 »
14.03.2024 »
12.03.2024 »
03.03.2024 »
предишна страница [ 1/96 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!
ИЗПРАТИ НОВИНА
Актуални теми
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
Тестват новите сирени за ранно предупреждение
Парламентарни избори 2024
Решения на Общински съвет Варна
Проблем с недостига и износа на лекарства
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Варна и региона.
e-mail:
Анкета
Как се справя Община Варна с овладяването на последиците от проливните дъждове?
Много добре
Добре, но можеше и по-добре
Не се справи
Пълна трагедия

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0888 53 26 24

novini@varna24.bg

За реклама:

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Статистика: