Константин Бачийски от ПП: Аз съм абониран за заплахи

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (0)
09:18 / 11.07.2022
481
"Абонирам съм за заплахи, откакто се занимавам с обществена дейност“, каза Константин Бачийски от "Продължаваме промяната“ във връзка с контрола на ГКПП "Капитан Андреево“.

Във вчерашния ден стана ясно, че ключови служители на БАБХ са били заплашвани.

"Натискът, който има за "Кап. Андреево“ не е само сега – той е безпрецедентен. Той е от страна на мафията върху цялата държавна администрация, която се опитва да се противопостави“, смята Бачийски.

За себе си той обясни, че се самоохранява. Предприел е нужните стъпки, за да засили бдителността. "Човек, който се опитва да защитава обществения интерес и когато не може да бъде купен, обикновено става неудобен. Получавам съм заплахи и за Росенец“, каза Бачийски пред bTV.

Той коментира, че финансовата част на казуса с "Кап. Андреево“ само един от проблемите и допълни, че сега се връщат значително повече камиони, чиято стока има съдържание на пестициди.

"Бойко Борисов трябва да отговори къде е бил през последните 10 години, че е допуснал това да се случи. Това няма как да се случва без чадър и протекция на най-високо ниво“, смята Бачийски.

Виж коментарите (0)
Още новини от Национални новини:
Още преди началото на летния сезон "дерат кожи" по Южното Черномо...
Василев отговори на Борисов: Нека да видим програмата му и ще гов...
Моторист е загинал при катастрофа в Лясковец
Служебният здравен министър: Имаме данни за епидемично разпростра...
Богомил Пешев: Киното създава паралелна реалност и ни дава възмож...
Нинова: Честита Цветница! Нека върбовите клонки внесат в домовете...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).