Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Анализи
Варна
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Бизнес
Други
Институции
Криминални
Общество
Корнелия Нинова: ГЕРБ си остава нашият основен политически опонент
Автор: Ливия Кукова 14:12 / 07.05.2024Коментари (0)1158
© Фокус
"Регистрирахме прекрасна листа в Първи МИР – Благоевград. Много се гордея с хората в нея. Има млади хора, има и опитни – едно прекрасно съчетание от опит, младост, мъдрост, професионализъм, така че тръгваме на тези избори с един силен екип“. Това каза пред журналисти Корнелия Нинова, водач на листата на Коалиция "БСП за България“ в Благоевградска област, предаде репортер на "Фокус“.

Тя заяви, че очакват сериозно да повишат резултатите си, защото в годините са показали, че са партия, че са екип, че членовете и симпатизантите им и всички, които вървят заедно, не предават хората, които са ги избирали.

"През всичките тези години ние останахме единствените, които не влязоха в сглобки и договорки със задкулисието. Останахме единствените, които защитаваме социалната справедливост. Докато бяхме в управлението го доказахме с конкретни решения и резултати. Тогава 20 млрд. лв. в най-критичните години на войната и след Ковид кризата, стигнаха от малките деца с безплатните детски градини до най-възрастните хора – увеличението на пенсиите с близо 30 %. Минахме през работниците, на които увеличихме ваучери за храна в размер на 200 лв., увеличи се майчинството, а децата получиха безплатни учебници“, коментира Нинова.

Лидерът на БСП допълни, че те са доказаната лява партия, която защитава социалната справедливост, онеправданите и бедните хора.

"Но може би е по-важно – ние сме партията, която категорично няма да влезе в договорки с мафия и задкулисие. Продължаваме да се борим този порок на политиката да бъде докрай приключен. За нас основния политически опонент си остава ГЕРБ и модела "ГЕРБ“ и модела "Борисов“, както и през всичките години, защото това е злото за България според нас. Г-н Борисов е човекът, който "прегръща“ всяка следваща партия, унищожава я, оцелява и продължава да налага модела, който през последните 15 години управлява България“, подчерта Нинова.

В Благоевград лидерът на БСП Корнелия Нинова взе участие и в отбелязването на 100-годишнината от смъртта на Димитър Благоев. Пред паметника на Дядото, тя положи цветя в знак на признателност към личността и делото му. В събитието се включиха и кандидати за народни представители от листата на Коалиция "БСП за България“, както и кметът на Община Гоце Делчев Владимир Москов.



Още по темата: общо новини по темата: 483
19.05.2024 »
19.05.2024 »
19.05.2024 »
19.05.2024 »
19.05.2024 »
19.05.2024 »
предишна страница [ 1/81 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!
ИЗПРАТИ НОВИНА
Виж още:
Актуални теми
Тежък инцидент във Варна! Шофьор помете и уби на място пешеходец
Парламентарни избори 2024
Световна черна хроника
Абитуриентски балове 2024
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Варна и региона.
e-mail:
Анкета
Как се справя Община Варна с овладяването на последиците от проливните дъждове?
Много добре
Добре, но можеше и по-добре
Не се справи
Пълна трагедия

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0888 53 26 24

novini@varna24.bg

За реклама:

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Статистика: