Корнелия Нинова: Няма да се кандидатирам за президент

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (4)
17:33 / 23.05.2016
547
Искаме предсрочни избори заради политическата нестабилност, която не може да продължи. Това каза председателят на БСП Корнелия Нинова в ефира на Нова ТВ. Тя допълни, че не трябва да се губи повече времето на България и хората със сегашното управление. Нинова обяви, че БСП ще опита да си върне хората, които са разочаровали. Председателят на БСП обяви, че няма да се кандидатира за президент и ще търси обща лява кандидатура за държавен глава.

С какви партии и кой ще е кандидатът ни за президентските избори - ще се реши на пленум. Той ще се случи до месец, уточни тя.

"В тясното ръководство заложих на няколко принципа - да има различни хора и да има хора, които критикуват. Преди конгреса имаше много внушения и манипулации. Те повлияха на мнението на обществото. Стефан Данаилов не се съгласи лесно да влезе в изпълнителното ръководство - беше 50 на 50. Стефане, благодаря ти", сподели Нинова относно избраното ръководство на БСП.

Нинова каза още, че след като е получила подкрепа от семейството си е решила да се кандидатира за председател на БСП. Нинова разказа, че синът й е добър математик, 17 пъти е бил медалист. Завършил Бъркли, Калифорния в САЩ.


Виж коментарите (4)
Още новини от Национални новини:
Премиерът Главчев даде казуса с "Мама и Аз" на службите
Германско икономическо издание: Готова ли е България за еврото? "...
Затварят част от магистрала "Тракия" за 2 седмици, вижте къде
ПП-ДБ се регистрираха за изборите 2 в 1, Никола Минчев коментира:...
ПП-ДБ определи водачите на листите за парламентарния вот и кандид...
Светослав Бенчев: От 1 март 2025 г. няма да има бензин на територ...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).