Корнелия Нинова: Ще управляваме с ДПС

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (74)
11:32 / 08.03.2017
1541
Ще управляваме с ДПС, ще управляваме с патриотите, ще управляваме, ако не сме първа политическа сила. Това заяви лидерът на БСП Корнелия Нинова в ефира на Нова телевизия. Извъртя го, че това ще стане, ако допитване до членовете на партията покаже, че редовите социалисти го искат. Добре известно е как се правят тези допитвания в БСП.

Много обичаме ЕС, но повече си обичаме България, каза също тя. Не по друг повод, а във връзка със санкциите срещу Русия, които, разбира се, трябвало да се премахнат. Заради националните интереси, разбира се.

Не ги разбирам тия лидери в Европа какво правят, призна чистосърдечно Нинова, но отрече, че ще ни изкарва от съюза. Просто не ги разбира и толкоз.

Не яздих бял кон, яздих черен, защото такъв кон имаше. От 35 години яздя. Язденето на кон в равно поле дава усещането за свобода, което е несравнимо с нищо. Кампанията няма нищо общо с това, аз участвам във всички кушии, разсмя ни от сърце тя. Не разбрахме защо друг път не е препускала така стремително по страниците на медиите.

Четох 700 -те страници на споразумението на СЕТА, заяви Нинова, но не беше сигурна за някои клаузи, за които я попитаха. "Твърдя, че така се отваря пазар за отрови", обясни лидерът на БСП, без да се смущава, че това твърдение няма нищо общо с истината.

Чухме се скоро с Румен Радев... Мисля, че на 3 март беше... Да, на 3 март. С Илияна Йотова също се чухме тогава.

Да си поговорим малко за служебния кабинет, настоя тя. Това е кабинет на ГЕРБ каза тя със смях и започна да чете имена на бивши зам.министри. Червеният лидер доста безочливо заяви, че има само един министър на БСП- Деница Златева.

Не давам акъл на президента Радев, той така си е преценил за правителството, каза тя.

Не се срещнахме с Бойко Борисов, защото имахме различни условия за срещата. Борисов настояваше да е с експерти, а аз - да е лидерски дебат. "Ние смятаме, че експертите не могат да носят политическа отговорност. Той се отнесе лековато към дебата и гледаше на него като на шоу или на мач. Той ми го представи, че едва ли не ние ще отидем, ще кажем 2-3 приказки и после ще дадем думи на екипите и ще ръкопляскаме", добави тя. Нещо, което Борисов отрече, но Нинова тогава замълча, а сега излезе с нова версия. Тя си позволи груби нападки към опонента си: "Той си е страхлив по природа, никога в политическата си кариера за 15 години не се е съгласил да се изправи очи в очи срещу опонент. Всички ние сме минали по този път, проверете го", изтъкна още Нинова.

Ядосваме лъжата, че ГЕРБ остава държавата стабилна. Не отговарям на коментарите, че детето ми е в САЩ, а не в Русия, каза тя. И допълни:" Децата ни, семействата са личен живот".

Източник: Фактор.бг


Виж коментарите (74)

Още по темата (430):
03.05.2018 Палавата депутатка на Марешки проговори за еротичните си снимки
29.09.2017 Тази ли е новата пловдивска депутатка на Марешки?
05.05.2017 Марешки ще си даде сам имунитета, не съжалява за шамара
05.05.2017 Кутев: Срещата между Цацаров, Гергов и Дончев трябваше да остави следа
05.05.2017 Валери Симеонов: Един от нас да се издъни и всички сме свършили!
04.05.2017 България вече официално има ново правителство
Още новини от Национални новини:
Варненци: Остават ви точно два дни, за да не влезете в "черния сп...
Георг Георгиев: Родствените връзки на ПП и техните семейни реализ...
Гарантират ти 3 000 лева заплата – няма кандидати
Хванаха туроператори без лиценз да возят хора на екскурзии в чужб...
Хакери измамиха многодетна майка, жена на програмист. Той им обяв...
Проф. Тодор Кантарджиев за коклюша: Антибиотикът трябва да се дав...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).