Костадинов: Тагарев не е заплашен с убийство, жената на арестувания не знае къде е той

Автор: Алена Соколчева
Коментари (0)
11:15 / 19.07.2023
892
Лидерът на "Възраждане" Костадин Костадинов изчете съобщението на задържания мъж до министъра на отбраната Тодор Тагарев, което бе определено като заплаха за убийство. Това се случи на  брифинг в кулоарите на парламента, където Костадинов обяви, че с "Възраждане" се е свързала жената на арестувания за заплаха за убийство срещу военния министър, предаде репортер на "Фокус".

"Ти българин ли си? Само да ти кажа, че войната започна през 2014 г., когато американците, на които ти удобно си се (нецензурна дума) превзеха Украйна, след като свалиха Янукович и издигнаха Порошенко. А ти си един предател. Ти, изменнико, оставил ли си един патрон в тези складове, та сега, майцепродавецо, ще раздавате българските боеприпаси? Кои сте вие, бе – зомбирани, фашизирани елементи, изповядващи сатанизъм. Нали знаеш как свърши всичко това предишния път?", гласи съобщението на арестувания към Тагарев, твърди Костадинов.

По думите му тук не се вижда заплаха за убийство, а само обиди. “Всеки ден получаваме такива "заплахи". Ако приемем това за заплаха, при нас са хиляди, аз отдавана не ги броя. В този случай един обикновен човек е арестуван. Днес ние ще направим всичко необходимо, за да разберем къде се намира и ще търсим сметка от престъпниците, които управляват държавата", добави той.

Костадинов посочи, че вече трети ден жената на задържания мъж не знае къде се намира. "Отказват информация, защото очевидно човекът, написал съобщението на Тагаренко, е много опасен престъпник. Някой от вас знае ли какво е написал на лицето Тагаренко, за да бъде арестуван вече трети ден и да се говори, че ще бъде задържан за още по-дълго време", каза още той.

Този браузър не поддържа видео елемента.


Виж коментарите (0)

Още по темата (1531):
29.04.2024 НСО с позиция срещу твърдения на Денков: Охраната не му била отнемана, имал осигурен транспорт
09.04.2024 Делян Добрев направи тежка равносметка на кабинета "Денков": Искат още. Не просто искат - тръшкат се за още!
08.04.2024 Мария Габриел на прощална среща с посланиците: Благодаря за подкрепата
08.04.2024 Николай Денков пред посланици: Корупцията в България е свързана с Русия
07.04.2024 Контрера за ПП: Тези хора сега показват как управляваха и как смятат да управляват, ако съберат гласове - с лъжи
05.04.2024 Предлагат една професия да се превърне в саморегулираща се, но се повишават изискванията
Още новини от Национални новини:
Ново проучване: Огромна разлика между основните претенденти за вл...
Как да извадим скица на недвижим имот: Колко струва услугата и за...
Знаете ли какво е камелина? Чисто новата култура се отглежда и у ...
Българин загина в Нидерландия при нелеп инцидент
Колко ще ни струват компотите тази година?
Сливенската епархия избира претендентите за следващ митрополит


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).