Крадците са препречили пътя на инкасо автомобила, открадната сума се уточнява

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (0)
11:20 / 15.11.2022
648
Крадците препречили пътя на инкасо автомобила с две коли с украински регистрационни табели, които вероятно не са истинските регистрастрационни номера на двете коли. Нападателите насочили оръжия към инкасо автомобила - пистолети и, вероятно и дългоцевно оръжие, казаха от прокуратурата на брифинг пред журналисти, предаде репортер на Агенция "Фокус“.

"Заплахата е "Излизайте на земята!". На човека, който е трябвало да постави касетите в банокматите, са сложени белезници. На шофьора очевидно е нанесен удар, не е сериозно пострадал. В момента се разпитват в качеството на свидетели в СДВР", посочи Илияна Кирилова, градски прокурор на София.

След като вземи касетите с пари, срязали предна гума на инкасо автомобила и избягали.

Малко по-късно в близост до Околовръстното шосе в кв. "Кръстова вада" са открити два опожарени автомобила, чиито марка и модел съответстват на превозните средства на извършителите на обира.

Предстои да се прегледат записите от охранителните камери в района. Уточнява се още за банкоматите на кои банки са били предназначени парите в инкасо автомобила, както и каква е цялата открадната сума.

По случая е образувано досъдебно производство.

Виж коментарите (0)
Още новини от Национални новини:
НИМХ публикува официалната прогноза за празниците
Белла Дамянова, НМД: С последователност и приемственост държавата...
Делян Добрев разкри какво се е случвало на срещите между него, Ас...
Делян Добрев: Не знам какво значи "фишек на ДАНС" - хората твърдя...
Ексклузивно: Парламентът вкарва извънредна точка в програмата си ...
Бебе на три месеца се зарази с коклюш в Търновско


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).