Крадец вилнее в пловдивска болница!

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (0)
19:45 / 19.02.2022
673
Криминално проявен и осъждан пловдивчанин е в полицейския арест за поредно посегателство. В сряда 44-годишният мъж бил задържан във Второ РУ броени часове, след като задигнал мобилен телефон от стаята на пациент в  болница в Пловдив.  

Бързите оперативни и издирвателни действия служителите осъществили със съдействие на колегите им от Шесто РУ. Предстои материалите по образуваното досъдебно производство да бъдат внесени в районната прокуратура.  

После е установено, че същият е автор и на други две идентични кражби на територията на пловдивска болница. Той е с богато криминално досие и осъждан.

В хода на работата разследващите са събрали доказателства, че в средата на декември м.г. и началото на януари пловдивчанинът извършил подобни посегателства и от други две болнични стаи в същото лечебно заведение.

Виж коментарите (0)
Още новини от Национални новини:
Почина българският Брад Пит
Експерт за образованието: Големият въпрос, който учениците си зад...
Дете събори пилон за знаме върху друго дете в севлиевското село Д...
Борисов: За мен е срамота да съм на един плакат с Денков
Веселин Вълев: Цари хаос при свободното къмпингуване и регламенти...
Подробности за инцидента на Централна гара в София 


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).