Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Анализи
Варна
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Бизнес
Други
Институции
Криминални
Общество
Крах за Ицо Хазарта!
Автор: Екип Varna24.bg 22:21 / 10.03.2021Коментари (3)1405
©
Рапърът Ицо Хазарта е загубил делото срещу първата си жена Диана Котева за родителски права над Аделина. Той бе отнел правата на майката да се вижда с детето още преди 7 години. Заради решението на съда социалните би трябвало да се ангажират и да предоставят на Диана възможност да вижда детето си. 

"Ицо не ми вдига телефона в дните, отредени ми за срещи от съда. Вратата не ми се  отваря с мотива, че детето не иска да ме вижда. Ходила съм със съдия-изпълнител, с полиция, със социалните, жалби съм подавала, но така и не успях. Допускам, че тя не иска да ме вижда, но ще направя всичко възможно да се чувства добре с мен, бeз да я настройвам срещу когото и да било. Тя се държи хладно и резервирано. Сигурна съм, че Ицо добре я е настроил. След като разбра, че съм бременна с второто ми дете от новия ми мъж, започна много да се заяжда и да се държи лошо с мен. Казах й, че няма да толерирам подобно поведение, и няколко месеца не се чувахме“, изплака Диана в ексклузивно интервю пред "Галерия“ преди година и половина. 

Самата Аделина също е казала пред съда, че има желание да общува с майка си, ако тя зачита нейното мнение и интереси. Тя е по-привързана към баща си, който се грижи за нея от 12-годишна, което е съвсем нормално, но е запазила привързаност и към майка си. Психологът смята, че момичето има нужда от общуване и с двамата си родители, а прокурорът е отсъдил, че Диана, която вече живее в Пловдив, а не в Лондон, има възможност да полага грижи за психическото, физическото и социалното развитие на детето. 

Майката беше завела и дело в съда за защита правата на човека в Страсбург заради отнетите родителски права. Там също приели жалбата й за съществена, но я помолили да пробва да се споразумее най-напред с държавата си, според което й се забранява не само да оповестява информация по делото, но и да споменава за него повече. Тя отказала, съдът в Страсбург приел решението й и сега ще има заседание. 

Както "Галерия" първа разкри, Ицо Хазарта лиши първата си съпруга Диана от родителски права, а най-куриозното в случая е, че тя дори не знаеше за това. Двамата се разделят през 2007, откогато датират и драмите в отношенията им. Тогава тя заминава за Кърджали при своите родители заедно с дъщеря им, за да си търси работа, докато те се грижат за нея. 

"Оказва се, че Ицо е завел дело през март 2015 за отнемане на родителските ми права, без да знам за това. Тогава живеех в Лондон", сподели преди време Диана. Когато научава, че е с отнети права, тя остава шокирана, защото не може да си представи, че човекът, на когото е оставила дъщеря си, без да има претенции за каквото и да било по време на развода, ще подаде жалба в съда, без дори да я уведоми. 

Според Диана действията на хип-хоп звездата са породени от ревност заради факта, че тя има нов мъж до себе си. Като ответна реакция също завежда две дела срещу Хазарта. Първото в Касационния съд за отмяна на решението за отнемане на родителските й права без доводи и без да се споменават двамата й свидетели, е безуспешно. Диана завежда и второ в Софийския градски съд, което губи на първа инстанция, а сега спечели на втора. 

Тя печели дело и срещу Дирекцията за социално подпомагане Лозенец, но въпреки това за последно е виждала дъщеря си на 6 януари 2014 г. Синът й от втория й брак все още не се е запознал с порасналата си сестра. Въпреки обтегнатите отношения Диана не спира да се интересува от дъщеря си, да й изпраща подаръци, открила е и влог, в който вече са натрупани над 10 000 лева, които Ади ще може да тегли, след като стане на 18 години. 

Тя стриктно изпраща всеки месец и издръжка, но Хазарта не я приема, връща и коледните подаръци, които Диана изпраща на Аделина. Майката се надява най-накрая на справедливост и има една-единствена мечта - да види порасналата си дъщеря, когато тя е готова за това.








Зареждане! Моля, изчакайте ...
0
 
 
Каква майка е да си остави детето и да замине за Англия?
Aнонимен
на 11.03.2021 г.
0
 
 
Каквото и да ви говорят, става въпрос за пари. Ако не е за пари е за много пари.
Aнонимен
на 11.03.2021 г.
0
 
 
Човешката простотия е безгранична!
Коментарите са на публикуващите ги. Varna24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.
ИЗПРАТИ НОВИНА
« Април 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
Виж още:
Актуални теми
Лято 2024
Втора лига сезон 2023/24
Бюджет 2024
България в еврозоната
Почина патриарх Неофит
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Варна и региона.
e-mail:
Анкета
Как се справя Община Варна с овладяването на последиците от проливните дъждове?
Много добре
Добре, но можеше и по-добре
Не се справи
Пълна трагедия

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0888 53 26 24

novini@varna24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Варненци във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Статистика: