Край на сътрудничеството между Криско и Слави заради най-лютия враг на Дългия?

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (5)
12:25 / 28.08.2018
5775
Хитмейкърът Криско, който се пробва за водещ в "Шоуто на Слави“, зарязва Трифонов и пристава на най-лютия му враг Маги Халваджиян. Бдителни зрители свидетелстват, че някои от репортерите на "Господари на ефира“ вече са изключително близки с музиканта. Приятелските отношения се зародили още откакто рапърът  започна съвместна работа с екипа на Магърдич Халваджиян в "Х Фактор“, където габровецът бе част от звездоното жури. Той дори направи фирма с режисьора на "Господари на ефира“ Кирил Кирилов - Кико Adamand Records.

Репортерите на "Господари на ефира“ Ева Веселинова и Димитър Върбанов също прекарват доста време заедно с Криско, Тита и техния екип на морето. Докато обикаляли заедно по нощните заведения в Слънчев бряг и Свети Влас, репортерите хващали и доста нередности и нагли измами, които документирали, пише "Хотнюз". Най-вероятно издънките ще са обект на репортажите им в следващия сезон, а на кадрите като нищо може да се появи и Криско.

Едно от най-честите нарушения бил двойният стандарт в цените за българи и чужденци, които за някои стоки и услуги достигали разлика от 100 евро, издават от екипа. Криско заслужи доста критики като част от екипа на Трифонов. Между двамата така и не се получи спойка, а хуморът и сценичното им присъствие удари дъното. Затова Криско решил да загърби Дългия и да се пробва в друг тип предавания, които прави Халваджиян. Маги и Слави от години са скарани и дори се съдиха на няколко инстанции за 13 бона.

Виж коментарите (5)

Още по темата (1301):
15.12.2019 Вдовицата на Шарлопов с нов мъж до себе си
14.12.2019 Николета се показа без капка грим, феновете полудяха!
10.12.2019 Светлана отпразнува имения ден на бебето си с парти за 10 хиляди лева
07.12.2019 Голяма новина за "Откраднат живот"!
22.11.2019 Хакери изнудват наши звезди за пари! Джизъса изгоря 2 пъти
21.11.2019 Христо Шопов: За пръв път съм на чалга!
Още новини от Национални новини:
Джип предизвика катастрофа в Казанлък, има пострадали
Калин Стоянов: Зарадвахме отново децата от Националната благотвор...
Управителят на НЗОК Момчил Мавров ще съди Лена Бориславова
Бивш енергиен министър за "Боташ": Обвинявам депутатите в лъжа, м...
Проф. Чорбанов: Ваксината срещу коклюш, която се поставяше до 201...
Устойчив туристически сезон по Северното Черноморие очаква служеб...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).