"Кралица на Бургас" се обединява в помощ на слънчевата Цвети

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (0)
11:02 / 29.06.2019
1137
Традиционният конкурс за най-красива бургазлийка тази година ще се проведе в подкрепа на 5-годишната Цвети. Момиченцето е родено преждевременно и е с диагноза Детска церебрална парализа. Болестта е засегнала крайниците на дедето и то има нужна от продължително лечение и операция в САЩ, както и множество рехабилитации,за да може да ходи.

По време на конкурса Кралица на Бургас в летния театър ще бъдат поставени кутии, в които всеки,който е съпричастен със съдбата на малкото момиченце ще може дари средства за лечението и. Родителите на Цвети решиха да присъстват лично и да събират сами дарителските суми, както и да запознаят всеки, който има желание, подробно със състоянието на тяхното дете. Конкурсът ще се провене идната неделя /7 юли/ от 20.00 часа в летния театър на Бургас.

Входът е свободен. Организаторите на конкурса се надяват хиляди бургазлии да присъстват на модното събитие, за може повече дарители да се включат в помощ на малкото момиченце. Освен благотворителните каузи, трите предходни носителки на титлата Кралица на Бургас - Рени Радева, Йовита Георгиева и Теодора Мудева ще превземат сцената. Трите грации ще вземат участие в невероятното коафьорско шоу на талантливия Тодор Тодоров, който създава изкуство с косите на дамите.

Много звезден блясък и истински огън ще превземат модната сцена. Цялостната концепция на конкурса обещава тайнственост, благодарение на хореографите Олга Димитрова от танцова школа "Естрела" и букерът на модна агенция Интер Моделс Бургас Нели Вакъфова. Специални пироефекти ще засилят усещането за красота и тайнство на конкурса. Каним всички бургазлии и гости на града да станат част от това изживяване и заедно да изберем новата най-красива бургазлийка-допълват организаторите.

Виж коментарите (0)
Още новини от Национални новини:
Обмислят дали хотелите у нас да не започнат да предлагат българск...
Всеки втори се ослушва за по-добра работа – водещи са допълнителн...
Правителството отмени решението за създаване на частната детска б...
Утре е един от двата дни, в които можем да боядисаме яйцата
Пускат за движение предсрочно участъка от АМ "Струма", затворен з...
Големите печеливши, които работят в Денят на труда и не искат той...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).