Красимира Ангелова: Хората търсят промяната, но ги е страх да действат

Автор: Йоланда Пелова
Коментари (0)
11:41 / 23.01.2023
678
Голяма част от хората търсят промяната, но ги е страх да предприемат някакво действие. Затова създадох "Дневника на благодарността“. Чрез ежедневна благодарност аз създадох своя бизнес с менторството и да работя с хора. Това каза в сутрешния блок "Добро утро, България" на Радио "Фокус" бизнес менторът и лайф коуч Красимира Ангелова.

По думите ѝ това да си предприемач и да си майка на три деца, както е тя, е възможно, но човек трябва да действа.

"Това пречи на хората, че не действат. Искаш да привлечеш партньор в живота си, да създадеш семейство или да започнеш бизнес, но мислиш негативно. То ти манифестираш негативното в живота си", допълни Ангелова.

Тя посочи, че трябва да има промяна, търпение и действия, за да има промяна и допълни, че голяма част от хората, които идват при мен, вече са готови за промяната.

"Малката промяна кара мозъка да мисли повече и това на него не му харесва. Трябва ние да управляваме ума и мозъка си, а не те нас. Провалите трябва да ги приемаме като уроци. Ако няма провал, значи не си тръгнал към промяната. Страхът от провал също ни спира да тръгнем към промяната", каза още Красимира Ангелова.

Виж коментарите (0)
Още новини от Национални новини:
Премиерът Главчев даде казуса с "Мама и Аз" на службите
Германско икономическо издание: Готова ли е България за еврото? "...
Затварят част от магистрала "Тракия" за 2 седмици, вижте къде
ПП-ДБ се регистрираха за изборите 2 в 1, Никола Минчев коментира:...
ПП-ДБ определи водачите на листите за парламентарния вот и кандид...
Светослав Бенчев: От 1 март 2025 г. няма да има бензин на територ...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).