Кренвирш натрови мъж и уби котката му

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (9)
21:24 / 05.02.2015
956
Пенсионер от Дупница е закаран по спешност в токсикология в "Пирогов", след като изял кренвирш, намазан с отрова за мишки. Инцидентът станал в ж.к. "Бистрица". Съпругата на 60-годишния Емил Костов от Дупница намазала кренвирш с отрова за мишки, за да го сложи за примамка на гризачите, които нападнали дома им. Оставила го на масата за минутка, в този момент Емил влязъл в кухнята и отхапал от кренвирша. Мъжът веднага усетил, че мирише отвратително, усъмнил се, че нещо не е наред, и дал една хапка на домашната котка, която веднага умряла.

Съпругата на Емил, като разбрала какво се е случило, припаднала. Мъжът успял да запази спокойствие, обадил се на тел. 112 и извикал екип на Спешен център. Линейката пристигнала за минути и Емил Костов е закаран в интензивен сектор на общинската болница в Дупница. След направени изследвания на мъжа, чиито показатели не били добри, той е транспортиран с линейка за токсикологията в "Пирогов".

Съпругата му е в шок, вайкала се и плачела, че вместо мишките в дома си, е натровила съпруга си, като оставила за минутка опасния кренвирш на масата.

Емил Костов е работил преди пенсионирането си във фармацевтично предприятие.

Източник: Струма


Виж коментарите (9)
Още новини от Национални новини:
Читател на Plovdiv24.bg: На магистрала "Тракия" е много опасно в ...
МВР съобщи за затруднения при тази услуга
Сузанита за Кристиан: Обичаше високите скорости, но винаги е бил ...
Бойко Борисов: Сега всички отвън разбират каква огромна грешка са...
Борисов за АЕЦ "Козлодуй": Няма да ви стигнат нито работниците, н...
Борисов с реакция след покушението над словашкия премиер Роберт Ф...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).