Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Анализи
Варна
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Бизнес
Други
Институции
Криминални
Общество
Криза в сексуалните отношения на една зодия днес
Автор: Екип Varna24.bg 08:49 / 04.09.2020Коментари (0)1166
©
Дневен хороскоп за петък, 4 септември, изготвен от Светлана Тилкова - Алена

ОВЕН

Препятствията са преодолими благодарение на вашата упоритост на работното място и при провеждане на делови разговори, но не давайте предимство и на ината си. Обмислете предстоящите търговски сделки. Денят ви напомня за неразрешени делови проблеми. Анализирайте постъпките си, обмисляйте действията си и ще избегнете грешките. Намерете най-краткия път към сърцата на хората, в които сте влюбени и споделете чувствата си още днес, а дали ще ви отговорят със същото ще разберете в следващите дни. Сексът ви доставя удоволствие, ако е взаимно желан. Ако сте семейни не изневерявайте, защото ще ви разкрият.

ТЕЛЕЦ

В състояние сте да избегнете неочаквани финансови загуби. Не харчете пари за ремонти и ненужни покупки, особено ако продължително време сте били без работа. Навреме коригирайте грешките си, за да не си навредите през следващата седмица. Не трябва да сте прибързани, за да не пропуснете поднесените от Съдбата добри възможности за професионална изява. Не си мислете, че любимите ви ще гадаят какви чувства изпитвате към тях. Рискувате да ги отдалечите. Сексуалните ви отношения са хармонични, но сте склонни да проявявате агресия в леглото, нетипична за вас, мили дами, която няма да се хареса на интимната ви половинка.

БЛИЗНАЦИ

Денят е благоприятен за всичко замислено от вас, ако успеете да овладеете емоционалните си реакции и прекалената си чувствителност и да преминете към  осъществяването на идеите. Важно изискване е да сте ги обмислили добре и да сте уверени в себе си. Ако плановете ви са перспективни и успеете да убедите колегите си ще получите помощта им. Предпазвайте се от конфликти с любимите си. Не съсипвайте възстановената хармония в отношенията си. Създайте си приятни емоции, отдайте се на интимни мигове и желани сексуални удоволствия с любимите си.

РАК 

Ще се изкушите да поставите прибързано начало на нови занимания, които няма да бъдат успешни. Обмислете ги добре днес и си дайте още малко време за детайлна преценка на вашите намерения.  Не взимайте прибързани решения. Ако имате спешни задачи на работното място се справяте добре. Осъществете пътуване. Съветът ми е да не пренасяте лошото си настроение от работното място в семейството или при любимите си, които не са виновни за тези ваши проблеми. Ако сте прекалено обсебени от професионалните си трудности и мислите ви са там, сексът няма да ви достави удоволствие.

ЛЪВ

Постигнете поставената цел като концентрирате силите си само в служебните си задачи. Съобразете се с изискването да не сте прибързани.  Във ваша полза е да не прекалявате с претенциите си към хората около вас. Успехите ви предизвикват завистта на околните, ако прекалявате с хвалбите си. Прибързаността е забранена. Не се надявайте бързо да изгладите недоразуменията,  възникнали без причина още сутринта, между вас и интимната ви половинка. Причината за липсата на желание за сексуални удоволствия се крие и във вашето поведение, което трябва да промените.

ДЕВА

Ще постигнете успех, ако се занимавате с недвижими имоти и сключване на търговски сделки за стоки в сферата на строителството. Търсете нови възможности за стабилизиране на материалното си състояние, без значение с какво се занимавате. Избягвайте съмнителните и рисковани предложения. Отношенията с любимите ви се успокояват и ви помагат да надмогнете страничните ядове. Пазете се да не обидите някого с необмислените си думи. Ако имате желание да си доставите приятни интимни удоволствия, сексът ще ви се отрази добре.

ВЕЗНИ

Откажете пътуване, което е свързано с големи разходи и ще намали спестяванията ви. Завършете текущата си работа. Не се поддавайте на желанието за промени. Начинанията няма да са успешни. При необходимост и ако е възможно отменете деловите срещи и разговори, за да си спестите неуспехите и разочарованията. Личният ви живот изисква да промените поведението си и да се грижите повече за интимните си отношения. Не са изключени прояви на ревност, мили дами. Сексуалните ви отношения за пореден път са в криза. Причината е във вашите капризи и вечно недоволство.

СКОРПИОН

Въздържайте се от взимане на важни решения и от активна работа, продиктувана от импулсивност и емоция. До обяд е най-добре да не договаряте важни срещи, защото промените в деня могат да се окажат неблагоприятни за вас. По-добре поставете черта под старите си задачи. Възможни са непредвидени разходи или загуби. Днес е подходящия момент, изискващ от вас на всяка цена  да хармонизирате семейните си отношения. Не пропускайте да се насладите на интимните мигове. Сексът ще ви достави взаимна наслада, ако имате до себе си любими хора. 

СТРЕЛЕЦ

Днес сте център на внимание сред хората от вашето обкръжение. Впечатлявате ги с уменията си и будите възхитата им. Стабилизирайте материалното си състояние. Очаква ви реализация на ваши стари планове. Денят е успешен за работещите в сферата на търговията, които имат възможност да реализират успешни сделки. Ще откриете своята половинка, ако все още не сте я срещнали и ще забравите самотата. Ще се влюбите от пръв поглед, но гледайте и с очите на разума. В интимните отношения очаквайте проблеми. Сексът с новия ви партньор е позволен, ако сте се уверили в чувствата им.  

КОЗИРОГ

Обзети сте от неблагоприятно влияние и негативни емоции. Подражателството не ви помага, а ви вреди. Самоувереността няма да разреши проблемите ви. Денят не позволява сериозни занимания с преките ви служебни задачи задачи. Наложете си спокойствие, ако се налага пряката ви намеса на работното място. Денят благоприятства създаване на семейство, или решение за годеж и брак, ако още не сте го взели, както и за установяване на хармонични семейни отношения. Сексуалните ви отношения са хармонични, ако контролирате чувствата си и не сте заядливи в леглото. 

ВОДОЛЕЙ

Осъществете, при възможност в неформална обстановка, планираните срещи и контакти. На заетите в деловата сфера ще се отдаде дългоочакваната възможност да изгладят финансови разногласия с партньорите си. Не се самозалъгвайте. Не сте безпогрешни. Ако някой ви засегне, подценявайки професионалните ви качества, премълчете, за да избегнете конфликтите. На жените предстои романтична среща. Общуването с любимия ви е заредено с много положителни емоции. Зарадвайте интимния си партньор с красив букет и шампанско. Сексът ще ви освободи от напрежението.

РИБИ

Бъдете стабилни в поведението и в отношенията си, за да запазите завоюваните позиции на работното си място. Напрежението може да се засили, ако се вживеете в измислена от ваши неприятели привидно неприятна новина. Съветвам ви да не бързате с решението си за нови инвестиции, а да ги отложите за известно време. След работа, когато се приберете у дома и се пригответе за романтична среща. Влюбените да споделят чувствата си. Сексуалният ви живот изисква да сте по активни и да не се притеснявате от разнообразието, което е приятно на любимите ви.



Още по темата: общо новини по темата: 576
26.03.2024 »
24.03.2024 »
18.03.2024 »
14.03.2024 »
12.03.2024 »
03.03.2024 »
предишна страница [ 1/96 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!
ИЗПРАТИ НОВИНА
Актуални теми
Парламентарни избори 2024
Кабинетът "Денков - Габриел"
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
Григор Димитров в турнири през 2024 година
Газови доставки
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Варна и региона.
e-mail:
Анкета
Как се справя Община Варна с овладяването на последиците от проливните дъждове?
Много добре (413) 14%
Добре, но можеше и по-добре (387) 13%
Не се справи (568) 19%
Пълна трагедия (1596) 54%

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0888 53 26 24

novini@varna24.bg

За реклама:

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Статистика: