Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Анализи
Варна
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Бизнес
Други
Институции
Криминални
Общество
Кубрат Пулев отговори на антимафиот: Не съм си поръчвал проститутки в този бар, само пиехме!
Автор: Екип Varna24.bg 16:57 / 22.12.2020Коментари (3)4075
©
Кубрат Пулев е привикан в съда, за да даде показания по делото за бардака на Гълъбин Боевски! Кобрата е призован, след като агент на ГДБОП разкрива, че боксьорът е бил чест посетител на бар "ВИП Скандал" в столичния хотел "Шератон" и си е поръчвал проститутки! Пред магистратите боксьорът отрича да е ползвал жрици, като признава, че е ходил там да пийва, да слуша музика и да се порадва на хубавите танцьорки! Това научи ексклузивно "България Днес" от документи по делото!

Кобрата отива в Апелативния специализиран наказателен съд, където на втора инстанция се точи процесът срещу бившия съдружник на Боевски - Валери Попов, Цветан Тиманов, Георги Андреев, Стефан Марев и Гергана Лазарова. Те са погнати като престъпна група за сводничество, а спецсъдът ги оправдава на първа инстанция. По неясни причини световният и олимпийски шампион Гълъбин Боевски не е сред подсъдимите на скамейката, макар да е един от съдържателите на скандалния бардак. След упорито издирване щангистът изплува от нелегалност през 2019 г., за да заяви, че не знае в бара му да се е въртяла платена любов.

След Боевски Кубрат Пулев е другият виден спортист, разпитван от съдия Галя Георгиева и колегите й за доходоносния бизнес с плът. Боксьорът влиза в делото след разпит на агент от ГДБОП. Антимафиотът Димитър Димитров разказва, че е слушал прилаганите по случая специални разузнавателни средства (СРС). Кълне се, че с ушите си е чул как Кобрата се обажда на управителя, за да си поръча момиче.

"В бара ходеха известни личности като Кубрат Пулев. За политици не съм чувал, но за Кубрат Пулев съм сигурен, че е ползвал сексуални услуги. Трябва да ги видя като имена и ще ви кажа коя от танцьорките го е обслужвала. Тиманов знае, Кубрат му звънеше на него, за да каже коя иска - една от Плевен", посочва антимафиотът пред магистратите.

След бомбата, която хвърля, съдиите призовават Кобрата като свидетел по процеса. Той разказва за преживяванията си в периода 2012-2013 г. Разпитът се провежда в края на септември т.г., когато Кобрата се подготвя за предстоящия си мач с Антъни Джошуа.

"Посещавал съм бара, който е долу в хотел "Балкан". Разбрах името му от съда. От подсъдимите нито по физиономия, нито по име познавам някого - това е истината. Може би жената съм я виждал някъде, но не мога да кажа, че е било там. А аз съм физиономист", отвръща боксьорът, запитан дали познава някой от подсъдимите.

Той признава, че е посещавал заведението с приятели от Германия. "Понеже нямаше къде да се ходи вечерно време и ходехме там, слушахме музика. След 3-4 месеца тренировки имам нужда да изляза на дискотека. След даден мач не ни се прибираше и ходехме там. След бара отивахме да ядем в бар динер "Марая", споделя Кобрата.

Той отрича да е посещавал хотела, където според разследващите момичета от бара са отивали с клиентите си. "Никога не съм посещавал хотелската част - може да проверите по регистрите. Не съм бил гост, не съм влизал в която и да е стая. Никога не съм използвал други услуги на този бар освен питиетата. Никога не съм използвал момичетата от бара за други цели, включително и сексуални. Аз лично не съм употребявал никакви момичета там, нито съм имал желание да употребявам, нито ме е интересувало, нито съм ходил заради това там", категоричен е Пулев.

След това отново разказва, че е посещавал скандалния бар, защото другите заведения по това време затваряли. "В бара имаше хора - танцуваха си, пиеха си. Ходех с приятели, на които не им се спеше и когато са в България и искат да се забавляват. Ходехме да пием. Целта на моето посещение и контактите, които съм имал с този бар, са били с цел да пийнем и да си прекараме вечерта", обяснява Кобрата.

Магистратите го въртят около въпросите за труженичките и незаконния бизнес с плът в бара. "Относно това - дали ми е било известно да са се предлагали сексуслуги - питате ме въпроси, които цяла София знае какво се предлага и какво не, а и цяла България може би. Всяка една дискотека и всеки един бар не могат да съществуват без позволението на полицията. И точно мен да ме викате тук, да си губим времето всички ние, малко е напразно движението, нали ме разбирате", ядосва се Кобрата.

Според него без органите на реда барът не би могъл да съществува и те трябва да отговарят. "Извикайте ги тях да им търсят отговорност. Нали искаме да има развитие в България?!", подчертава боксьорът.

Той разкрива как е осъществявал контакт: "Имах телефонна връзка с управителя на бара. Аз с всяко заведение имам телефонна връзка. Звънях на някого, но не мога да се сетя на кого. Питах има ли свободно сепаре, тъй като ще отидем - да има къде да седнем. Казвах: "Идваме, нали има свободно сепаре?". Той: "Да, заповядайте" или "Изчакай малко, щото е пълно". Пулев описва как е влизал от централния вход на хотела и е поемал надолу вдясно по стълбите.

"Барът беше хубав, танцуваха хубави танцьорки - готин бар, готина музика", отбелязва Кобрата. Той не може да си спомни и кои от танцьорките е познавал, тъй като минало доста време. Не се сеща и дали е имало джакузи. Бълбукащата вана се е намирала в стая, където според прокуратурата момичета обслужвали ВИП клиенти.

Известният боксьор признава, че има познати от служителите в бара, но отрича да познава танцьорките. "Познавах ги на "Здравейте! Как сте?". Аз съм много дружелюбен, особено към приятните хора, които са усмихнати и лъчезарни. Но не мога да познавам всеки!", обяснява Пулев. Магистратите го питат и за телефонния номер, който е ползвал по това време. Той първо изразява готовност да го предостави, а след това казва, че не може да си го спомни.








Зареждане! Моля, изчакайте ...
0
 
 
Кобрата е супер нещастник, иначе е прав човека кво го викат него а не шефа на полицията смешна жалка държавица
-1
 
 
Затова го проскаха ,като парцал и бягаше по ринга.Щото много тренирал.Кво си тренирал бе ? По кръчми и по к**ви. Дойде някой торба в Армеец да го биеш в 1я рунд и голяма работа. То се видя колко си голяма! Не един ,та втори път.Отворко.
Коментарите са на публикуващите ги. Varna24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.
ИЗПРАТИ НОВИНА
« Февруари 2023 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
Виж още:
Актуални теми
Григор Димитров в турнири през 2024 година
Бюджет 2024
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
Парламентарни избори 2024
Тестват новите сирени за ранно предупреждение
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Варна и региона.
e-mail:
Анкета
Как се справя Община Варна с овладяването на последиците от проливните дъждове?
Много добре
Добре, но можеше и по-добре
Не се справи
Пълна трагедия

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0888 53 26 24

novini@varna24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Варненци във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Статистика: