Кучетата започнаха да ръфат и колите

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (7)
09:10 / 17.05.2012
589
Кучета нападат и хапят човек в София - това, за съжаление, вече не звучи като новина. Но нахапан от глутница автомобил е вече нещо ново. От няколко седмици в квартал "Гео Милев" вилнее глутница кучета, които през нощта хапят и чупят коли. Автомобилът на Михала Алексадрова е поредната жертва на кучетата.

"Във вторник сутринта като се събудих, установих, че колата ми е наядена от кучета. Първоначално реших, че някой ме е ударил на паркинг, но после се оказа, че цялата е на зъби. Оказа се, че и съседи има пострадали по същия начин", казва жената от квартала.

Михаела и съседите й вече са разгадали мистерията, защото кучетата ръфат коли точно в техния квартал. Този район е от малкото в София с голяма колония от бездомни котки. Нощем котките се крият във все още топлите кухини около двигателите на автомобилите.

През последните седмици колонията от котки в "Гео Милев" изчезва, защото глутница кучета завзема територията. Котките използват колите като последна своя крепост преди да отстъпят и този квартал на бездомните кучета. Миналата нощ камерата на близък магазин дори уловила как "нoвите господари" ръфат калобраните на бус.

"Това не е нормално в 21 век - да ти изяждат кучета колата. По същия начин могат да ме изядат и мен. Мисля да заведа дело срещу общината. Вчера ходих до Първо РПУ за протокол и оттам ми казаха, че това не е престъпление за тях", жалва се още Михала Алексадрова.

Източник: bTV


Виж коментарите (7)
Още новини от Национални новини:
Балансирано салдо очакват по консолидираната фискална програма за...
Бойко Борисов: Ако хората не гласуват да има разлика, ще влезем в...
Доживотен затвор за Кристина, която закла двете си деца в Санданс...
The Times: Инспектор Васил Панайотов, който разкри измамата за ми...
Здравният министър и Отрасловият съвет начертаха план за нов коле...
Добромир Машев: В ламинирания паркет имаме няколко слоя акрилатни...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).