Култова простотия от Лондон: Цигански булгаре, и Господ да ходи по земята, няма да ви помогне!

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (1)
10:10 / 09.08.2020
2846
Тези цигански булгаре умират от агресия и злоба. И Господ да ходи по земята, няма да ви помогне. С този коментар изригна от Лондон една от тризначките - Надежда. Думите блондинката написва в личния си профил във фейсбук. Поводът за острия коментар е молбата на мадамата за работа в Лондон, която публикува в профила си, и последвалата дискусия.

В разговора с други наши сънародници, повечето от които живеещи на Острова, Надежда получава предложение за работа като чистачка срещу близо 10 паунда на час и още 4 за транспорт всеки ден. Изисква се оправяне на легла с чисто спално бельо и хавлии, както слагане на шампоан, душ гел и сапун във всяка стая. Предложението идва от Славка Илчева, която й препраща обявата за работа.

"Аз почистване не търся! Всички чистачки в Англия са професионални свир*аджиийки, да не пропусна и сервитьорките (това е системата на България). Предлагаш нещо, което аз съм съдила десетки компании и отново искаш да се изгавря със себе си, няма как.... ще прося на улицата, докато не премахна тези документи от гнусната държава, която смуче от нас като паразит", пише Надежда Станчева, като "България Днес" оставя в почти непроменен стил изказа й. (Скрийншот от квалификациите на блондинката вижте в галерията).

В дискусията се намесва Йордан Куртев, който казва на тризначката: "Работа ти намират ма, парцал". Това още повече вбесява Надежда и точно тогава тя отговаря: "Сега всички ще се убедят кой кого обижда и кой умира от агресия и злоба (тези цигански булгаре) и Господ да ходи по земята, няма да ви помогне....".

Следва нова порция взаимни упреци, като накрая Надежда заявява: "Правя последен опит да видя колко агресия има към нас, за да си махна документите, че съм българка".

Виж коментарите (1)

Още по темата (2879):
15.05.2023 Двама холивудски мачовци се разбраха за нов филм
17.05.2022 Трудно бихте я познали! Вижте как изглежда днес една от участничките в "Ергенът"
01.04.2022 Лили Иванова разпродава тениски, албуми и автографи, цените започват от 1
лев
31.03.2022 Хостеси обират чанти по тузарски барове, две от тях вече са арестувани
31.03.2022 Мъжът на Сашка Васева: Монахини се грижат за нея
30.03.2022 Какво се случва с Веселин Маринов? Всички онемяха от вида му
Още новини от Национални новини:
Масови проверки на КЗП за ПОС терминали!
Изтече краен срок, свързан с ТЕЛК комисиите
Свалянето на Росен Желязков от новата сглобка ПП-ДБ, БСП, "Възраж...
МЕ: България и Турция ще продължат да си сътрудничат за гарантира...
Нов дълг се очаква да бъде набран в средата на май, ето каква е с...
За първи път в Източна Европа и на кирилица: Когато в Пловдив зап...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).