Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Анализи
Варна
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Бизнес
Други
Институции
Криминални
Общество
Късните bTV новини повече няма да бъдат същите
Автор: Екип Varna24.bg 12:36 / 10.01.2022Коментари (0)1305
©
Доказан репортер и светски водещ Полина Гергушева се завръща на екран в нова роля. След 18-месечно прекъсване по майчинство, от тази вечер, 10 януари, тя ще води късни емисии на bTV Новините и ще редува вечерните ефири на медията с другия основен водещ в този часови слот – Мария Ванкова.

Новата позиция на водещ на новините в 23:00 ч. е поредно стъпало в журналистическата кариера на Гергушева. Тя е с повече от 12 години опит в медиите и е добре позната на зрителите с преките си включвания и вълнуващи репортажи за bTV Новините, bTV Репортерите, "Тази събота и неделя“, както и като репортер и водещ на седмичното лайфстайл предаване COOLt.

"През годините в нюзрума на bTV Поли Гергушева работи в редица ресори и заслужи вниманието на зрителите като репортер, а по-късно и като водещ със социална и лайфстайл насоченост. За нас е важно да развиваме потенциала на лицата ни и след отговорността на майчинството, логична стъпка за Поли е да надгради постигнатото в професионален план. Вярвам, че познавайки в детайл отговорностите на репортера и с опита си на водещ, тя бързо ще се утвърди в новата си роля", коментира Антон Хекимян, директор "Новини, актуални предавания и спорт“ на bTV.

Поли Гергушева се присъединява към редакцията на bTV Новините през 2014 г. като репортер. По-късно става постоянна част и от екипа на "Тази събота и неделя“, където се доказва като журналист на социална и лайфстайл тематика с любопитните си материали за изкуство, пътувания и лайфстайл. През 2019 г. заменя преките включвания и репортажи с предизвикателството на телевизионното студио като водеща на COOLt, където остава до раждането на първородния си син Борис. Завършва "Библиотекознание и библиография" в УНИБИТ, след което учи магистратура по журналистика и медии в СУ "Св. Климент Охридски".

Носител е на приза "Достоен журналист на 2014“ към националната организация "Малки български хора". Автор е на редица материали и репортажи с истории на хора, вдъхновяващи с личния си пример. Интервюирала е множество родни и световни звезди от света на изкуството и шоубизнеса като най-известната ни балерина и директор на "Фридрихщат Паласт" в Берлин – Александра Георгиева, , Ейми Лий от "Евънесънс“, Тиесто, Армин ван Бюрен и Хардуел, Найджъл Кенеди, Имани, Франк МакКомб и много други.



Още по темата: общо новини по темата: 3610
04.10.2022 »
24.09.2022 »
21.09.2022 »
18.07.2022 »
16.07.2022 »
16.07.2022 »
предишна страница [ 1/602 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!
ИЗПРАТИ НОВИНА
Виж още:
Актуални теми
Бум на коклюш в България
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
Политическо противоборство в САЩ
Парламентарни избори 2024
Лято 2024
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Варна и региона.
e-mail:
Анкета
Как се справя Община Варна с овладяването на последиците от проливните дъждове?
Много добре
Добре, но можеше и по-добре
Не се справи
Пълна трагедия

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0888 53 26 24

novini@varna24.bg

За реклама:

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Статистика: