Ласкин за Кобилкина: Няма ли кой да я удовлетвори, застрелвайки я с гранатомет в кощунствената й трътка?

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (6)
11:48 / 18.03.2017
1949
Под вербалната гилотина на Иван Ласкин попадна и Наталия Кобилкина, която вчера сутринта бе на гости при Гала. Това обаче успя да вбеси артистът, чието дете е чуло част от думите на сексоложката. Съпругът на Алекс Сърчаджиева буквално попиля рускинята. Ето какво написа по неин адрес Ласкин без редакторска намеса:  

"Абе, Кобилия Наталкина, няма ли кой да я удовлетвори застрелвйки я с гранатомет в кощунственната и трътка? Кой допуска такива откачени идиоти до ефира на крепката ми и без това държава? Екстрадиране на идиотите, моля! Този олигофрен, магарина, препоръчително трябва напористо и с лош дъх, да я "ухажва"руска мечка страдаща от трипер и раздвоение на личността в централен Сибир крещейки "За Родину, за Сталина!. Детето ми попадна по ТВ на този гарбич, Наталкина ,бе СЕМ!!! 

Детето се ококори и едвам издържа татаро-конската физиономия на този примат, кръстен на женски кон. Който кон, ръсеше безпаметни нецензурии. ЗаСЕМете се! Леко взе да ми писва!СЕР-СЕМ-и! Контролирайте и се грижета за морала в БГ ефир- с компетенция, заплатаджии."

Виж коментарите (6)
Още новини от Национални новини:
Изтече краен срок, свързан с ТЕЛК комисиите
Свалянето на Росен Желязков от новата сглобка ПП-ДБ, БСП, "Възраж...
МЕ: България и Турция ще продължат да си сътрудничат за гарантира...
Нов дълг се очаква да бъде набран в средата на май, ето каква е с...
За първи път в Източна Европа и на кирилица: Когато в Пловдив зап...
Предстои голямото пътуване, а само да денонощие МВР спипа 14 вода...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).