Лазар Лазаров: Ситуацията в страната е нормална

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (0)
14:50 / 03.01.2016
620
"Ситуацията в цялата страна е нормална и по пътищата няма проблеми при този трафик и в тези метеорологични условия", каза преди минути шефът на Агенция "Пътна инфраструктура" Лазар Лазаров на специално свикана пресконференция.

Той напомни, че при третокласните пътища изискването е снегът да е 10 см, при пътищата втори клас - 5 см, при първокласната мрежа и автомагистралите - 3 см, така че хората не бивало да очакват пътните настилки да са почистени до асфалт.

"Още вчера е имало засилен трафик от Банско и Гърция и около Симитли", каза още Лазаров. От Сърбия към София движението също е е нормално, колона имало при сръбския град Димитровград - до момента нямало информация за бедстващи автомобили.

"240 полицейски патрула ще осигуряват нормалното придвижване на хора", съобщи вътрешният министър Румяна Бъчварова, която заедно с регионалния министър Лиляна Павлова участваха в пресконференцията. Само 4 са автобусите, които са в момента на Калотина.

Източник: в. 24 часа


Виж коментарите (0)
Още новини от Национални новини:
Отговорите на матурите по профилиращите предмети излязоха, вижте ...
Социалната комисия отказа да гласува увеличението на пенсиите с 1...
"Зелената сделка" и негативните последици върху нас, автомобилите...
Доц. Мангъров за новия "вирус на шамара" и защо така е известен
БНБ с важна информация
Апелативният прокурор на София подаде оставка


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).