Легендарен шеф на bTV с прелюбопитни думи при Слави Трифонов

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (0)
13:18 / 28.07.2019
3231
Албърт Парсънс, първият изпълнителен директор на bTV, пристигна в България специално за да участва в “Шоуто на Слави". Екипът го кани да е част от последните издания на предаването, тъй като той е човекът, решил телевизията да има късно вечерно токшоу и то да се прави именно от Слави Трифонов.

“Задачата ми бе да създам телевизия в американски стил с програма, която започва със сутрешно шоу и завършва с вечерно токшоу", разказа той в предаването в петък, 26 юли. Пристигайки тук, започнал да проучва рейтингите и забелязал как интересът към кабеларката “7 дни" изобщо не е висок, но се покачва неимоверно, когато се излъчва предаването на Слави. Поискал да се види с екипа и ги поканил да правят шоу.

“Имаше хора, които не бяха щастливи от това решение, но това не ми пречеше. Иван Костов каза “не" за шоуто. Просто ми каза, че не ви харесва предаването. И Нели Огнянова също", каза Парсънс в шоуто. Аз казах: “Да, обаче публиката го обича и ще го запазя", разказа още Парсънс.

Днес той е пенсионер, живее в Панама Сити Бийч, Флорида, където се радва на белите плажове и играе голф. За последно е бил у нас през 2011 г. на откриването на голфигрището “Трейшън клифс". В края на предаването Слави и екипът подариха на Албърт Парсънс книга с посвещения, които написаха лично за човека на Мърдок у нас. Впрочем преди години самият Мърдок казал на Парсънс: “Можеш да бъдеш Джеймс Баучер на XXI век за България". “Едва ли ще кръстят булевард на мое име в София. Трябва да съм поне умрял", пошегува се Парсънс, който създаде Би Ти Ви такава, каквато я познаваме.

Виж коментарите (0)

Още по темата (1301):
15.12.2019 Вдовицата на Шарлопов с нов мъж до себе си
14.12.2019 Николета се показа без капка грим, феновете полудяха!
10.12.2019 Светлана отпразнува имения ден на бебето си с парти за 10 хиляди лева
07.12.2019 Голяма новина за "Откраднат живот"!
22.11.2019 Хакери изнудват наши звезди за пари! Джизъса изгоря 2 пъти
21.11.2019 Христо Шопов: За пръв път съм на чалга!
Още новини от Национални новини:
Варненци: Остават ви точно два дни, за да не влезете в "черния сп...
Георг Георгиев: Родствените връзки на ПП и техните семейни реализ...
Гарантират ти 3 000 лева заплата – няма кандидати
Хванаха туроператори без лиценз да возят хора на екскурзии в чужб...
Хакери измамиха многодетна майка, жена на програмист. Той им обяв...
Проф. Тодор Кантарджиев за коклюша: Антибиотикът трябва да се дав...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).