Легендарните чудовища на Европа идват в София

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (0)
15:04 / 14.10.2021
631
Фигури на 11 от най-известните злодеи от преданията и легендите идват в София. Сред основните персонажи, които ще може да бъдат разгледани на изложението са граф Дракула, чудовището от Лох Нес, Франкенщайн, Обезглавеният рицар, Гневният Голем на Прага и лошият вълк от Червената шапчица.

Фигурите са с реален размер и са в духа на предстоящия Хелоуин. Изложението ще бъде от 16 до 28 октомври в Сердика Център.

Всеизвестните чудовища ще бъдат показани по-скоро в романтичен, отколкото страшен аспект. По този начин ще покаже на децата, че често именно чудовищата са добрият персонаж в историята, и че не трябва да съдим по страшния им външен вид.

Фигурите ще бъдат разположени на различни локации из търговския център, а при всяка една от тях ще откриете историята на митичното същество и допълнителна информация. Изложението пристига, за да зарадва малки и големи в навечерието на най-"страховития“ празник – Хелоуин.

Освен да се снимат с любимите си страшни персонажи, посетителите на мола ще имат възможност да участват и в томбола за много атрактивни награди. Всичко, което трябва да направят, е да съберат 11-те печата от всяко чудовище в специална книжка, която ще получат на Бюро Информация /ниво 0/. Всеки, който се върне с попълнена книжка, ще участва за шанса да спечели атрактивни тематични игри с чудовище, а посетителите, които допълнително са пазарували в Сердика Център на стойност над 50 лв, ще имат шанса да се регистрират и участват за голямата награда – мистериозна екскурзия до "чудовищна дестинация“.

Входът за посетителите е свободен.

Виж коментарите (0)
Още новини от Национални новини:
Предстои голямото пътуване, а само да денонощие МВР спипа 14 вода...
Сандов: Време е за собствена парламентарна група на "Зелено движе...
ПП-ДБ има готовност да преговарят с ГЕРБ за общо управление, но п...
Българчета с пълен комплект медали на Международната олимпиада по...
Асен Агов: Евроатлантическите партии трябва да се съберат, защото...
Какво ще е работното време по празниците за "Кауфланд", "Лидл", "...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).