Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Анализи
Варна
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Бизнес
Други
Институции
Криминални
Общество
Лекар стреля по деца, защото вдигали шум
Автор: Екип Varna24.bg 15:04 / 15.01.2016Коментари (2)517
© Varna24.bg
Лекар от Шумен гърми по деца, защото вдигали шум. Полицията пък разследва сигнала, като стрелба срещу малолетни. Всичко станало, след като снощи на спешния телефон 112 е получен сигнал, в който е обяснено, че мъж е стрелял с пушка по малолетни деца в района на Математическата гимназия. За изясняване на случая на ул. "Кирил и Методий" в града веднага е насочен полицейски екип, съобщава "Дарик". Трите деца показали на униформените служители мястото, където по техни думи мъжът е стрелял с пушка. Изяснена е самоличността му - шуменец на 54 години. Оказва се, че това е д-р Румен Радев, акушер-гинеколог от шуменската многопрофилна болница, който е разпитан.

Той посочил, че е хвърлил пиратка, след като неизвестни за него деца нарушавали тишината и са ритали контейнер за смет. Разпитани са съседи на 54-годишния Радев, които са посочили, че около 21 часа са чули гръм, наподобяващ пиратка.

Жената, която е подала сигнала, пък е отказала да даде писмени сведения, но е декларирала, че ще депозира жалба по случая в полицейското управление. Очаква се инспектор от Детска педагогическа стая да разпита децата. На място е извършен оглед.

В същото време две от децата днес даваха показания по случая в сградата на Районното управление в Шумен. Те разказаха, че всичко се е случило, когато се прибирали от тренировка по карате, която се е провела в салона на Математическата гимназия.

10-годишният Калоян Марчев разказа, че едно от по-големите момчета ритнало контейнер за смет, след което от тераса на третия етаж на блок на ул. "Кирил и Методий" се показал мъж, който насочил пушка към тях.

"Каза - вие ще вдигате ли още гюрултия, и зареди пушката, а ние побягнахме", разказа Васил Чепишев, който също е на 10 години. Той добави, че се е чул и изстрел. Първоначално оръжието е било насочено към децата, но изстрелът е бил насочен нагоре, във въздуха. Децата са единодушни, че много са се уплашили при звука от стрелбата.

"Никога не съм си представяла, че мога да си видя детето в такова състояние. Цяла нощ трепери и е в шок", разказа Надежда Калоянова - майка на Калоян, която днес също даде показания в полицията.

Оказва се, че д-р Радев е ловец има законно притежавано ловно оръжие. По непотвърдена информация в дома му са открити общо три пушки.









Зареждане! Моля, изчакайте ...
-2
 
 
Да не забравяме, че и лекарят е бил дете.....
-3
 
 
Ще избие децата да не забравяме че бяхме деца'
Коментарите са на публикуващите ги. Varna24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.
ИЗПРАТИ НОВИНА
« Май 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
Виж още:
Актуални теми
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
Природни стихии
Григор Димитров в турнири през 2024 година
Зверство срещу 18-годишно момиче
Covid-19
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Варна и региона.
e-mail:
Анкета
Как се справя Община Варна с овладяването на последиците от проливните дъждове?
Много добре
Добре, но можеше и по-добре
Не се справи
Пълна трагедия

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0888 53 26 24

novini@varna24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Варненци във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Статистика: