Лекарка почина на пътя край Симитли след нелеп инцидент

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (0)
09:49 / 07.03.2017
698
Жена беше блъсната от кола край Симитли и почина от раните си снощи, съобщи БГНЕС. Тя е била открита край пътя и откарана в болница в тежко състояние с множество фрактури и в безсъзнание. По-късно е починала в лечебното заведение.

Жертвата е била блъсната от лек автомобил, а шофьорът избягал. Малко по-късно самоличността му е установена, а по неофициална информация той сам е отишъл в полицията и е признал за случилото се. Първоначално беше съобщено, че самоличността на жената е неизвестна, тъй като у нея не са намерени документи, а само телефон. Вече е ясно коя е починалата - тя е била лекар в едно от околните села.

Според официалната информация жената е пътувала към дома си с личния си автомобил, когато пука гума насред пътя. Тя е изоставила колата и е тръгнала пеш - на около 10 метра след отбивката за селата Черниче и Крупник е била блъсната.


Виж коментарите (0)
Още новини от Национални новини:
Производител: Не може млякото да ми го изкупуват на 80-90 ст., а ...
"Политическата коректност" на господин Пеевски - истинската полит...
Експерт посъветва: Не бързайте със смяната на зимните гуми
Студентка разработи симулация за предотвратяване на наводнения. Щ...
Две години по-късно: КЗК ни обясни защо се стигна до бой за олио ...
Лековит извор, за който от векове се носят легенди


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).