Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Анализи
Варна
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Бизнес
Други
Институции
Криминални
Общество
Летище "Пловдив" с изгодни полети до 90 дестинации в Турция
Автор: Екип Varna24.bg 10:34 / 21.05.2023Коментари (3)654
©
За първи път с полет от Пловдив може да се посети третият по големина град в Турция – Измир. Досега пътуването с автомобил отнемаше над 10 часа и често се удължаваше заради опашки на сухопътната граница. От този сезон градът може да се стигне със самолет за по-малко от три часа, съобщават от пловдивското летище. 

Справка в сайта на авиокомпания Pegasus Airlines показва, че цените на билет за полет до Измир е 79 евро. 

Красивият град е разположен на западния бряг на Турция. Живописното крайбрежие на Егейско море прави града перфектно място за почивка. Измир е известен не само с невероятната си природна красота в непосредствена близост, но и с големите  исторически ценности, които съхранява през вековете.

Близо до Измир е разположен и град Бурса, който е микс от история, пиршество на модерния мегаполис и търговски центрове. Градът е известен като "Зеленият град", заради зеленината си, а старинните сгради са в синхрон с космополитните и модерни постройки.

Други атрактивни туристически дестинации в Турция, до които Pegasus лети от Пловдив с прикачване в Истанбул са Кападокия, Даламан, Анталия, Бодрум, Мармарис. Полетите правят лесно достъпни за любителите на пътешествия много нови дестинации.

Полети има още до Хургада, Шарм ел-Шейх, Тел Авив, Дубай, Бейрут, Барселона, както и до много европейски столици като Амстердам, Рим, Виена, Осло, Прага, Атина, Белград. Полетите правят лесно достъпни за любителите на пътешествия много нови локации.

Благодарение на директната авиолиния от летище Пловдив през летище Сабиха Гьокчен имаме възможност за връзки с 90 международни дестинации. 

Без значение дали сте планирали пролетно преживяване или лятна фиеста, пътувайки до желаната дестинация с полетите на Pegasus Airlines, ще се насладите не само на живописни и красиви гледки, приключенски изживявания и специални моменти, но и на комфорт и естетика, присъщи на авиокомпанията.

От 2018 година Pegasus възприе мотото "Твоята цифрова авиокомпания“ и управлява мрежа от 129 дестинации в 48 държави, включително 36 вътрешни дестинации в Турция и 90 международни дестинации; извършва свързващи полети между Турция и Европа, Северна Африка, Близкия изток, Русия и Централна Азия през летище Сабиха Гьокчен в Истанбул. Pegasus продължава да предлага цифрови технологии за подобряване на изживяването при пътуване.

Билети може да закупите директно от сайта на авиокомпанията или в мобилното приложение.








Зареждане! Моля, изчакайте ...
0
 
 
Това е суоер новина . Срамота е ,че няма градски транспорт до летището в Пловдив. Не знам друг такъв случай да има. Трябва заради това да храним бакшишите. Или може би са бутнали нещо ,за да не се прави нарочно спирка ?
+1
 
 
Как звучи само....Измир...????...ХАХАХАХА...все едно ИЗМИРАТЕ....какво рекламирате тази КЛОАКА ТУРЦИЯ????Още като влезеш и е кенефъъъ....Одрин смърди на КОЧ....ужас....НЕ РАЗБРАХТЕ ЛИ, ЧЕ ЗА МОМЕНТА,ОСВЕН ДУБАЙ, МАЛДИВИ,ЛАС ВЕГАС, МОСКВА,ХОНГ КОНГ, ЧАСТ ОТ МАЯМИ И ОЩЕ МОЖЕ БИ 2-3 МЕСТА...,ДРУГО ВСИЧКО Е БАТАЛ.....АФРИКА, ЕВРОПА, ЮЖНА АМЕРИКА ТОТАЛ ЩЕТА.....ТРЪГНАЛ АНАДОЛА ДА МИ ХВАЛИ....ХАХАХАХА. ХАХАХАХА
+1
 
 
Ако се оправи и обслужването на летището ще е страхотно!
Коментарите са на публикуващите ги. Varna24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.
ИЗПРАТИ НОВИНА
« Април 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
Виж още:
Актуални теми
Акция на ДАНС и КПКОНПИ, обискираха дома и офиса на шефа на Митниците
Великден 2024 г.
Парламентарни избори 2024
Почина патриарх Неофит
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Варна и региона.
e-mail:
Анкета
Как се справя Община Варна с овладяването на последиците от проливните дъждове?
Много добре
Добре, но можеше и по-добре
Не се справи
Пълна трагедия

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0888 53 26 24

novini@varna24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Варненци във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Статистика: