Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Анализи
Варна
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Бизнес
Други
Институции
Криминални
Общество
Лили Иванова продаде апартамент за половин милион лева
Автор: Екип Varna24.bg 12:45 / 02.06.2022Коментари (0)1862
©
Примата на родната естрада Лили Иванова продаде апартамент за близо половин милион лева. Жилището е с впечатляващата площ от 163 квадратни метра, а към него вървят в пакет две подземни паркоместа. Местоположението на имота не е случайно. То е част от свръхлуксозна кооперация в квартал "Изгрев". Шестетажното здание е близо до Ловния парк и метростанция, показа проверка на "България Днес".

При покупката му, която Лили е направила миналата година, тя е дала 488 957 лева, показват документите по сделката. Певицата е платила в брой. Близките на Иванова споделят, че тя не държи пари вкъщи, а след концертите си влага всичко в недвижимо имущество. В момента Лили продължава да радва хората с изявите си в страната, а билетите й се разграбват за минути.

Имотът в "Изгрев" изпълнителката е продала на заможна приятелка. Голяма част от припечеленото естрадната прима умно влага в покупка на имоти. Всички те са в топлокации, което гарантира, че цената им само ще расте на фона на нулевите лихви, давани от банките за влогове. С апартамента в кв. "Изгрев" Лили "откъсва от сърцето си" част от имотната си империя, която сама си е изкарала.

Преди година, когато купува имота в "Изгрев", певицата прави и друга сделка. С нея Лили Иванова къса една от последните си връзки с родния Кубрат. Според документите на 4 август естрадната прима се разделя с гарсониера на ул. "Княз Борис I" в града. Маломерната панелка е разположена на метри от родната къща на Лили. 

Според запознати след бутането на постройката от комунистическите власти семейството на певицата е компенсирано с гарсониера. Впоследствие тя се озовава в сестрата на Лили, която я прехвърля на дъщеря си, а племенницата от своя страна я дарява на Лили. Според хора от градчето целта е със свои средства Иванова да я ремонтира, а роднини да я ползват. Плановете в крайна сметка не се реализират и певицата продава имота на дребен търговец от града.

Малко преди да продаде последния апартамент, Лили купува друг, по-голям, на метри от щаб-квартирата й на софийската улица "Оборище".

Имотът с площ 196 квадрата е разположен на тиха уличка в съседство. Интересна подробност е, че в същата сграда, дори на същия етаж, имот има и Димитър Бербатов.

Лили от години притежава и луксозен мезонет в затворен комплекс край Варна, където изкарва поне по две седмици лятото.

През 2009 г. певицата продава още един луксозен имот - в столичния кв. "Кръстова вада" на метри от Южния парк и американското посолство. Жилището струва 201 430 лв. След време Лили продава жилището за 340 000, което й носи около 140 000 лева печалба.

Жилището, което в момента Лили използва повече от 40 години, се намира на столичната ул. "Оборище". Там легендарната певица се нанася в началото на 70-те като булка на Янчо Таков - сина на втория човек в държавата по Татово време - Пеко Таков. След няколкогодишен брак двамата се развеждат и певицата е на път да бъде изгонена от съпруга си, но свекърът проявява човечност и тя остава. Певицата неведнъж е споделяла пред приятели, че може от всичко материално да се лиши, но от този апартамент - никога.

"Не знам защо постоянно ми броят парите и какво имам. Сама съм си го изкарала и никой даром нищо не ми е дал", категорична е певицата. Според близките й Лили много често се включва в благотворителни акции, но никога не афиширала на кого, с колко и за какво помага.



Още по темата: общо новини по темата: 3610
04.10.2022 »
24.09.2022 »
21.09.2022 »
18.07.2022 »
16.07.2022 »
16.07.2022 »
предишна страница [ 1/602 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!
ИЗПРАТИ НОВИНА
Виж още:
Актуални теми
Матури 2024 г.
Парламентарни избори 2024
Стрелба в Москва
Природни стихии
Избори в Турция
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Варна и региона.
e-mail:
Анкета
Как се справя Община Варна с овладяването на последиците от проливните дъждове?
Много добре
Добре, но можеше и по-добре
Не се справи
Пълна трагедия

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0888 53 26 24

novini@varna24.bg

За реклама:

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Статистика: