Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Анализи
Варна
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Бизнес
Други
Институции
Криминални
Общество
Лили Иванова вдига завесата на любовния си живот
Автор: Екип Varna24.bg 16:32 / 12.05.2022Коментари (0)1796
©
Лили Иванова сензационно ще вдигне завесата над личния си живот в нова биографична книга. Очаква се изданието да бъде факт до броени седмици, като по него звездата работил заедно с Георги Тошев.

Най-горещата тема около Лили от десетилетия насам е списъкът с мъжете в живота й. Макар да има три официални брака, както и още публични връзки с известни свои колеги от музикалния бранш, тя е категорична, че е обичала само един-единствен мъж искрено и това е нейният втори съпруг - композиторът Иван Пеев, който почина през 2018 година. С Лили са заедно от 1965 до 1972 година и се разделят със скандал на сцената, след като Пеев изсвирва грешна мелодия и тя става за срам на концерт във Варна, а малко след развода певицата се жени за Янчо Таков.

Първият й брак в живота пък е с лекаря от Перник -  доктор Георги Павлов, който почина преди броени месеци, покосен от тежък ковид. С него Лили не поддържала никакви отношения още от средата на 60-те години на миналия век когато всъщност изгрява на голямата сцена. Двамата се запознават в края на 50-те години в болницата в Кубрат, където бъдещата изпълнителка работи като медицинска сестра, а доктор Павлов е разпределен там като студент, току-що завършил медицина. Бракът между двамата издържа едва две години, а певицата в биографичната си книга описва съвместния им живот като "ад“. Причината била свекърва й, която я тормозила и била против амбициите й да пее.

Още двама от мъжете на естрадната икона също са покойници. Пръв от този свят през 2006 година си замина Чочо Владовски след тежко и мъчително боледуване, оставил сираче новородената си рожба. Култовият музикант от "Тангра“ имаше изпепеляваща любовна афера с Лили Иванова, която завърши драматично и тя го изгони от апартамента си на столичната улица "Оборище“. След това влюбеният до уши в нея Чочо тръгна надолу, поболя се, от мъка залитна по алкохола. Въпреки че преди да издъхне, срещнал друга жена, която му родила дете, така и не могъл да преодолее фаталната Лили.

През 2017 година почина и Асен Гаргов с когото примата беше заедно цели 16 години. Композиторът си отиде от рак, а приживе с бившата му любима бяха в открита война и той забрани да изпълнява песните, които е написал за нея.

Сред славните любови на естрадната легенда са китаристът Личо Стоунса, който отдавна не иска да спомня за аферата си с нея, както и композиторът Здравко Радоев, който всъщност й открива пътя към голямата сцена.

През последното десетилетие се шушукаше, че Лили има отношения с вече покойния мениджър Стефан Зашев, някои от музикантите в бенда си, както и с млад столичен бизнесмен, в чиито заведение на морето тя изнасяш и рецитали.



Още по темата: общо новини по темата: 3610
04.10.2022 »
24.09.2022 »
21.09.2022 »
18.07.2022 »
16.07.2022 »
16.07.2022 »
предишна страница [ 1/602 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!
ИЗПРАТИ НОВИНА
Виж още:
Актуални теми
Бум на коклюш в България
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
Политическо противоборство в САЩ
Парламентарни избори 2024
Лято 2024
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Варна и региона.
e-mail:
Анкета
Как се справя Община Варна с овладяването на последиците от проливните дъждове?
Много добре
Добре, но можеше и по-добре
Не се справи
Пълна трагедия

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0888 53 26 24

novini@varna24.bg

За реклама:

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Статистика: