Лиляна Павлова във Варна: Гарантираме запазване на най-ниските данъци

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (0)
14:22 / 22.03.2017
1624
Управленската програма на ГЕРБ предвижда запазване на най-ниските данъци. За да има възможност за нови инвестиции, нови работни места и увеличаване на доходите най-важно е да запазим най-ниските данъци. 

За разлика от опонентите ни, които предвиждат увеличаване, ние не планираме това, коментира на среща с представители на бизнеса водачът на листата на ГЕРБ във Варна Лиляна Павлова. Като ключови приоритети за Варна тя изтъкна пред присъстващите ускореното доизграждане на автомагистрала "Хемус", изграждането на околовръстния път на Варна, за който предстои да бъде изготвен проект, ремонта на Аспаруховия мост, модернизирането на пристанище Варна Запад и превръщането на Варна в туристическа дестинация за 4 сезона.

Павлова очерта пред присъстващите и основните акценти от програмата на ГЕРБ. На въпрос как може да бъде преодоляна демографската криза в страната тя отговори, че ГЕРБ подкрепя тридетния модел и предвижда мерки за прекратяване изплащането на социални помощи след трето дете, както и осигуряване на допълнителна добавка чрез еврофинансиране за възрастни хора, които се ангажират да гледат малките деца в семейството, за да се върнат майките по-рано на работа.

Присъстващите поискаха по-строги мерки срещу паркирането върху тротоарни площи. Павлова отговори, че категоричният подход за преодоляването на този проблем е изграждането на синя зона.

Участие в срещата взеха и кандидатите на ГЕРБ за народни представители д-р Лидия Маринова, която е зам.-председател на ОбС - Варна и ръководител на организацията на ГЕРБ в район "Младост", Пламена Василареас и Бранимир Георгиев, както и кметът на района Христо Христов.


Виж коментарите (0)

Още по темата (430):
03.05.2018 Палавата депутатка на Марешки проговори за еротичните си снимки
29.09.2017 Тази ли е новата пловдивска депутатка на Марешки?
05.05.2017 Марешки ще си даде сам имунитета, не съжалява за шамара
05.05.2017 Кутев: Срещата между Цацаров, Гергов и Дончев трябваше да остави следа
05.05.2017 Валери Симеонов: Един от нас да се издъни и всички сме свършили!
04.05.2017 България вече официално има ново правителство
Още новини от Национални новини:
Обмислят дали хотелите у нас да не започнат да предлагат българск...
Всеки втори се ослушва за по-добра работа – водещи са допълнителн...
Правителството отмени решението за създаване на частната детска б...
Утре е един от двата дни, в които можем да боядисаме яйцата
Пускат за движение предсрочно участъка от АМ "Струма", затворен з...
Големите печеливши, които работят в Денят на труда и не искат той...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).