Линейка изведе Динко Вълев от ареста, потърпевшият оттегли показанията си

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (10)
12:52 / 30.07.2017
1529
Линейка изведе Динко Вълев от ареста в Първомай малко след като районната прокуратура реши да го задържи за още 72 часа, предаде bTV.

Срещу Вълев вече има повдигнати обвинения за причиняване на телесна повреда по хулигански подбуди и за повреждане на чуждо имущество. Според обвинението в петък вечерта "ловецът на бежанци" нанесъл два юмручни удара в лицето на свой бизнес партньор и му счупил мобилния телефон. Това се случило в хотел в Първомай.

Пострадалият подал жалба в МВР и в събота на обед Динко Вълев се яви доброволно в районното управление в Първомай, където беше задържан за 24 часа.

Той е изведен от ареста с линейка, защото се е спънал. Кореспондентът на bTV видя, че Вълев накуцва, но на въпрос защо е в линейката, самият Динко каза, че му се вдигнало кръвното.

Междувременно пък стана ясно, че подателят на жалбата срещу Динко е оттеглил показанията си, което потвърди и адвокатът на Динко. Според защитника става въпрос за измама, жертва на която е станал Динко, затова и реагирал бурно.

По думите на адвоката потърпевшият търговец на части за камиони се обадил на Вълев и го извикал, че има камион за продаване.

Вълев изминал 400 км, но заварил бизнес партньора си пиян. Потърпевшият обяснил, че всъщност няма камион за продаване и просто се пошегувал. Това вбесило Вълев и той му хвърлил телефона.

Според адвоката потърпевшият вече има нов телефон, купен от Вълев.


Виж коментарите (10)
Още новини от Национални новини:
Масови проверки на КЗП за ПОС терминали!
Изтече краен срок, свързан с ТЕЛК комисиите
Свалянето на Росен Желязков от новата сглобка ПП-ДБ, БСП, "Възраж...
МЕ: България и Турция ще продължат да си сътрудничат за гарантира...
Нов дълг се очаква да бъде набран в средата на май, ето каква е с...
За първи път в Източна Европа и на кирилица: Когато в Пловдив зап...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).