Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Анализи
Варна
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Бизнес
Други
Институции
Криминални
Общество
Лорд Минчев размаха пръст: Поли Генова носи дреха, предназначена за Слави
Автор: Екип Varna24.bg 22:01 / 03.10.2020Коментари (0)8411
©
Предлагаме ви новите коментари на лорд Евгени Минчев за в. "Телеграф“ в седмичната му рубрика "ТелеГАФ“.

Генова  носи дреха "предназначена" за Слави?

Токсично синьо облива Поли Генова така, както навремето Везувий е покрил града в нозете му. Всичко изглежда застинало под пороя от плат, обагрен в циан, сгоден с фасадна боя на циментов завод. Прави сте - цветът, обвил симпатичната певица може да се сравни с този на виагра, но питам се - кой уплашен мъж е складирал толкова много от нея така ачик. Това синьо обаче може да послужи на абстрактни творци да нанесат повече багри и да утолят липсата на още цвят тук. Дано  Генова се съгласи, но няма ли малко жълто по яката да донесе живот и хармония, панталоните да са изрисувани с ярки цветя а черната блуза да бъде бродирана в сребро, без да влиза в пререкания с шапка, ако певицата прецени да постави такава. Обувките са пригодени за излет и спъват цялата концепция, която ако беше предвидена за работно облекло във фабрика за хапчета, щеше да е доста авангардна. Нещо куца  в пропорциите на тази дреха, сякаш е предвидена за Слави Трифонов а облечена от Поли Генова.

Гого Лозанов "разпределен" между Кадиев и Деси…?

Александър Кадиев кади телевизионното си студио с дръзки маратонки, отблизо изглеждащи на детска примитивна играчка. Пъстрите чорапки не допринасят за смяна на мнението ми и добавят към тази хипотетична играчка нещо като два комина а именно чорапите. Ще кажа- стореното е като малък Титаник и ще замълча. Навитите панталонки и всичко описано дотук носят усещане за някой, отишъл на детска градина преди 30 години и когото са забравили да вземат от там. Тирантите тиранично са се нанесли там, дано не е последствие от търсена прилика със стила на Лари Кинг и Гарелов. Бяла ризка и папийонка – не е ли това първото, което виждате в един келнер.

Сметката, моля… А екранната партньорка на Кадиев- Деси,  не само ме кара да се изчервявам а и е цялата в червено. Никакъв синхрон с колегата, който също не е решил да си мери гегата с нея. Миловидната госпожа е с черни обувки, надаващи вой, който очаквам да се чуе чак по високите естетически етажи на стилистите, с които работи. Прическата би подхождала повече на делегат от Априлския пленум, освен ако не е взела някои идеи от проф. Лозанов. Вижда се, че двамата водещи са си поделили образа на интелектуалеца- за нея къдриците, за Сашко папийонката.

Една Камила есен не прави, но с Чарлз - да!

Ето един стилен дует, преподписващ ежедневно "споразумението" за автентичност на британската тиха елегантност. Принц Чарлз и съпругата му Камила, излъчват онова достолепие, което не само намираме а сякаш изискваме от членовете на кралското семейство и висшето общество на Обединеното Кралство. Тази красива бяла рокля придава на Камила жизненост и свежест, в което са обединени силите на  нюанс шапанско и слонова кост. Аристократичното колие, навярно от перли и диаманти е стилен преход към прическата и- разпознаваема, практична и най-вече- най-доброто, на което е способен фризьорът и.

Прическата на милия Чарлз пък е умалено копие на тази на съпругата му, макар цветовият нюанс там да е леко различен. Синът на Нейно Величество впечатлява с тъмносин костюм, ушит по мярка навярно на Савил Роу, с риза и вратовръзка, които не издават нито един аспект на емоционалността, която може би носи. Хубава кърпичка е единственото естетическо разхищение, което Негово Кралско Височество си е позволил. Не е ли разкошна и пейката, на която двамата съпрузи позират?

Есил позира на тротоара в излишна оперетност

Когато за някоя казват, че е оперена мадама, си представям точно това. Пера, перушини, гнезда от дантела, лирични отклонения от шифон и модни отклонения изобщо. Прелестносластната Есил Дюран въплъщава прехода и преходността в едно, бивайки наивно сърцата в изобилието от оперетност, което ни представя. Единственото оправдание човек да избере такава рокля, че и да се снима с нея е ако самият той е дизайнер на същата. И така, ако Дюран ми позволи да направя някои корекции по видяното, то нека тръгна от основното.

Бих изтръгнал известната чалгарка от този добре украсен чувал и бих пъхнал в него подрастваща, готова на всички силиконка или инфлуенсърка, което галиба е едно и също. Към перата бих добавил криле, с които да отлети надалеко тази хвърката идея и да кацне на друг персонаж, комуто ще подхожда повече. От метално лъскавата орнаментика бих направил ограда на борческа къща- вижте колко пищност, и фаллшива аристократичност излъчва този плат, ръкоположен за рокля. Решетки за прозорци също могат да бъдат удовлетворени от този модел, зависи изложението южно или северно е. Обеците тежат като корито с пране и сякаш карат Есил да е наклонена на една страна като кулата в Пиза. Защо Дюран е снимана на тротоара. Не знае ли тя, че облечени така и на тротоар има известна  категория жени, с които общуването се заплаща….



Още по темата: общо новини по темата: 2879
15.05.2023 »
17.05.2022 »
01.04.2022 »
31.03.2022 »
31.03.2022 »
30.03.2022 »
предишна страница [ 1/480 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!
ИЗПРАТИ НОВИНА
Актуални теми
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
49-ото Народно събрание
Парламентарни избори 2024
Здравко Жилов загуби брат си, снаха си и двете им деца при пожар
Лято 2024
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Варна и региона.
e-mail:
Анкета
Как се справя Община Варна с овладяването на последиците от проливните дъждове?
Много добре (413) 14%
Добре, но можеше и по-добре (387) 13%
Не се справи (568) 19%
Пълна трагедия (1596) 54%

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0888 53 26 24

novini@varna24.bg

За реклама:

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Статистика: