Лоша новина за всички българи, които искат в САЩ!

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (3)
16:00 / 30.11.2018
2572
Визите за посещение на САЩ скоро няма да отпаднат. Това заяви в Пловдив посланикът на САЩ в България Ерик С. Рубин, предаде репортер на Plovdiv24.bg. Той обясни, че Америка прави всичко възможно, за да улесни процесът на кандидатстване и получаване на визи.

"Хиляди българи кандидатстват за визи ежегодно, включително и 5 000 млади българи, които кандидатстват за летните студентски бригади. Така че правим всичко възможно този процес да е възможно най-опростен, но ако трябва да съм максимално честен, не виждам визите в близко бъдеще да отпаднат", поясни Ерик Рубин.

Той отказа да коментира вътрешнополитически теми, но взе отношение за изтребителите F16. По думите му САЩ подкрепя проекта за модернизация на военните сили, а военните самолети са аспект в тази насока за модернизация. Освен това F16 биха били едно чудесно решение по отношение на цена, на оперативна съвместимост.

Този браузър не поддържа видео елемента.


Виж коментарите (3)
Още новини от Национални новини:
Делян Добрев: Всеки път, когато са ме викали в кабинета на Пеевск...
Meteo Balkans: Идват нови валежи. Има риск от наводнения, това мо...
От кои вируси трябва да се пазим тази пролет
Рибарите по морето са много притеснени
Д-р Аспарух Илиев от Берн: Спрете с целуването на бебето и струпв...
Студентски стол в голям наш град стана хит: Предлага салата за 1,...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).