Луд екшън! БМВ се заби в парапет след зрелищно преследване

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (0)
12:15 / 09.05.2020
1675
Невиждан екшън се е разиграл тази нощ в центъра на Бургас, при опит на полицейски патрпули да спрат БВМ за проверка, тъй като е било засечено да се движи на дълги светлини в центъра на града, съобщи за "24 часа" говорителят на полицията Цветелина Рандева.

Вместо да спре, водачът продължава с мръсна газ, навлиза в пешеходния бул."Богориди", който води към морето, тръгва надолу към сградата на общината, преминава покрай нея и по централната ул."Александровска" се насочва към площад "Тройката". Там се забива в дървен парапет, на метри от водната каскада до паметника Альоша. Като по чудо няма пострадали хора.

Полицаи установяват, че зад волана е 39-годишен мъж от Сливен, с когото в колата пътува още един мъж. Водачът е тестван за употреба на алкохол и наркотици, като и двете проби са отрицателни.

Двамата мъже са задържани за срок от 24 часа.След първоначалния оглед на местопроизшествието автомобилът е вдигнат от площада. Предстои днес да бъде претърсен, казаха от поицията. Образувано е досъдебно производство в Първо РУП Бургас..

Виж коментарите (0)
Още новини от Национални новини:
Справедливост след тежки катастрофи: Ще има ли по-бързо правосъди...
Служебният министър на туризма каза ще има ли поскъпване на шезло...
Още преди началото на летния сезон "дерат кожи" по Южното Черномо...
Василев отговори на Борисов: Нека да видим програмата му и ще гов...
Моторист е загинал при катастрофа в Лясковец
Служебният здравен министър: Имаме данни за епидемично разпростра...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).