Любомир Каримански е получил заплашителен SMS

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (1)
11:02 / 08.04.2022
836
Депутатът от ИТН и кандидат за гуверньор на БНБ Любомир Каримански е получил заплашителен SMS вчера, обяви сам той в кулоарите на парламента.

"Откажи се или проблемите ти ще започнат веднага и нямаш представа колко ще бъдат сериозни!!!“, гласяло съобщението, изпратено от непознат номер малко след провала на бюджетната комисия в НС.

Каримански вече е подал сигнал в полицията: "Продължавам да вярвам в това, което правя. Продължавам да отстоявам принципите си и да прилагам един-единствен стандарт“.

Депутатът от партията на Слави Трифонов не се ангажира с предположение кой е изпратил съобщението, но председателят на парламентарната група Тошко Йорданов отбеляза във връзка с процедурата за БНБ: "Това са мутренски неща. Някой ползва мутри – или някоя мутра има интереси там, или тези, които имат интереси там, ползват мутри“.

Виж коментарите (1)
Още новини от Национални новини:
Обмислят дали хотелите у нас да не започнат да предлагат българск...
Всеки втори се ослушва за по-добра работа – водещи са допълнителн...
Правителството отмени решението за създаване на частната детска б...
Утре е един от двата дни, в които можем да боядисаме яйцата
Пускат за движение предсрочно участъка от АМ "Струма", затворен з...
Големите печеливши, които работят в Денят на труда и не искат той...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).