Люпчо Ангелески, който поздрави "македонеца" Бербатов: Получих 100 смъртни заплахи

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (1)
10:16 / 04.02.2021
1965
“Македония е БЪЛГАРСКА! Смърт за предателите!" Получавам такива съобщения. Около 100." Това каза пред “168 часа" Люпчо Ангелески, който честити 40-ия рожден ден на футболната ни звезда Димитър Бербатов с пост във фейсбук, станал сензация за нула време.

Ето какво написа Ангелески, без да очаква, че ще предизвика скандал: “Честит рожден ден на големия футболист, Македонеца от нашия Благоевград... легендата ДИМИТЪР БЕРБАТОВ. Татко му Иван доведе 15-годишния Митко на проби във “Вардар", но някой наш многознайко не видя огромния му талант и им го даде на Ганьовците нашия бисер, от баща Македонец, да играе за Монголите."

Ангелески подчерта, че това е било майтап в група за шеги, а не за политика.

“Не съм политик. Обожавах Бербатов като футболист - коментира Люпчо пред “168 часа". - Беше майтап, а стана скандал. Какви са тези заплахи? И псуване на мен и семейството ми. Какви невежи хора... XXI век сме. Нека бъде Бербатов българин или англичанин. Не ми пука. Бил съм 100 пъти в България. Имам приятели и роднини там. Поздрави на добронамерените българи."

Според Ангелески върхът в кариерата на голмайстора на националния ни отбор за всички времена е привличането му в “Манчестър Юнайтед".

“Но в "Тотнъм" направи най-добрите игри - сигурен е Люпчо. - Както и в “Байер" (Леверкузен). Поздрави на Митко от Благоевград." Самият Бербатов на своя празник публикува в инстаграм кадър с парче торта и свещичка. Звездата придружи снимката със следния текст:

“Е, това е, което е - 40. Тъй като рожденият ми ден приключва и вече празнувах със семейството си, исках да споделя този момент и с всички вас. Времето лети бързо, но когато погледна назад, съм повече от щастлив и горд от всичко, което съм направил, и ме вълнува всичко, което идва по пътя ми. Благодаря ви за всички съобщения и пожелания, хора. Бъдете здрави".

Виж коментарите (1)

Още по темата (857):
27.04.2024 Любомир Кючуков: ВМРО-ДПМНЕ ще бъдат в своеобразно менгеме, ако в РСМ се стигне до тяхно управление
20.03.2024 Македонски полицаи пребиха българин
06.03.2024 МнВР: Политици в СРМ отново разпространяват неверни твърдения за България
06.01.2024 Костадин Филипов: Вписването на българите в Конституцията на РСМ се оказа тежък политически провал
13.12.2023 От граждани на РС Македония идват най-много молби за получаване на българско гражданство
14.11.2023 Проф. Трендафил Митев: Мотивирани документи ще бъдат изпратени до Брюксел и САЩ по случая с Любчо Георгиевски
Още новини от Национални новини:
Делян Добрев: Всеки път, когато са ме викали в кабинета на Пеевск...
Meteo Balkans: Идват нови валежи. Има риск от наводнения, това мо...
От кои вируси трябва да се пазим тази пролет
Рибарите по морето са много притеснени
Д-р Аспарух Илиев от Берн: Спрете с целуването на бебето и струпв...
Студентски стол в голям наш град стана хит: Предлага салата за 1,...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).