ММА боецът, вилнял в Несебър, се извинява

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (0)
09:39 / 01.10.2015
710
Британският ММА боец, който вдигна на крак в понеделник вечерта голяма част от униформените в община Несебър, вече е контактен и няма опасност за живота му.

Пред екип на Нова ТВ той обясни, че е смесил алкохол с наркотици, които купил от местен дилър в Слънчев бряг.
26-годишният Джон Кери е контактен, но казва че не помни нищо.

"Взех някакви амфетамини "Спийд" от някакви местни разпространители в Слънчев бряг. Смесих ги с голямо количество алкохол. Нямам идея какво се е случило миналата нощ", сподели британецът и попита дали е убил някого.

Отрича да е взимал анаболи. Не помни среднощния екшън в понеделник вечерта, когато открадна мотокар, набоде с остриетата му два автомобила, потроши бензиностанция и оказа яростна съпротива на десетки униформени, като се самонарани с гаечен ключ. А при опита да бъде задържат бяха използвани едновременно пет чифта белезници.

"Но това стана чак снощи, надвечер, когато отзвуча ефекта явно от тежката комбинация алкохол, амфетамини, може би и друга дрога, която води до декортикация, до снемане функциите на кората, задържащите функции на кората на мозъка и тогава човек проявява неочаквана и необичайна сила", коментира д-р Светлозар Георгиев, зам.-директор МБАЛ- Бургас.

Джон Кери е под постоянно полицейско наблюдение. Срещу него е образувано досъдебно производство. Преписката по случая е предоставена от Районната прокуратура в Несебър на Окръжна прокуратура в Бургас заради очакването срещу него да бъдат повдигнати множество сериозни обвинения. Сред тях опит за убийство на длъжностно лице.

Виж коментарите (0)
Още новини от Национални новини:
Песен на Българското училище "Иван Вазов" в Париж се цели в рекор...
Кондева за частната детска болница: Спрямо мен не е упражняван ни...
Кандидатите от ГЕРБ-СДС в Кочериново: За нас е важно всяко едно н...
Енергийният министър: Няма да има съществено поскъпване на тока
НИМХ с най-актуалната прогноза за следващите дни
Проф. д-р Костадин Ангелов: Сухиндол има неразкрит туристически п...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).