МС застрахова лаптопите, колите и лозята си

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (0)
12:11 / 09.11.2015
507
Министерският съвет обяви обществена поръчка за застраховане на сградния си фонд, лозята си, служебните лаптопи, таблети и автомобили на служителите.

Предмет на застраховката са зданията на правителството на бул. "Дондуков" 1, резиденция "Бояна", дворецът "Евксиноград", едноименната винарска изба. Стойността на поръчката за 2016 г. е 62 400 лева без ДДС.

От заданието на обществената поръчка става ясно и с какви лозя разполага МС в "Евксиноград". 27 декара са лозовите масиви от сорта "Врачански мискет", 20 декара "Пино Шардоне", 11 декара "Шардоне", 9 декара "Немски ризлинг", 21 декара "Траминер розов", 7 декара "Траминер" и 9 декара "Червен мискет". Бадемовата градина се простира на 9 декара.

Обект на застраховка срещу бедствия е не само реколтата, а и произведените вече количества вино и ракия, които се съхраняват в избата край Варна.

Общо 279 служебни лаптопи и таблети ползва администрацията на правителството, става още ясно от обществената поръчка. Всички те ще бъдат застраховани срещу кражба, токови удари или други неочаквани събития. Застраховката обаче важи само за територията на страната.

Автопаркът на служителите от Администрацията на МС, който наброява близо 100 автомобила, пък ще е покрит с пълно "Каско", включително за щети нанесени след стачки, граждански вълнения, бунтове, палежи и взривявания.

Източник: Нова тв


Виж коментарите (0)
Още новини от Национални новини:
След катастрофите с млади водачи: Специалисти настояват за промен...
Евтим Милошев: Готови сме за едно спокойно и сигурно лято, Българ...
Техническа грешка на матурата по БЕЛ: Зрелостници получили тестов...
Откриват 769 секции в чужбина за изборите 2 в 1, най-много ще има...
Доброволци се включиха в акция по разчистване на сметище във Варн...
Хилари Клинтън: България изпреварва значително страните от ЕС по ...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).