МВР и военните ще дежурят по границите с Македония и Гърция

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (0)
15:56 / 24.08.2015
941
Заради бежанската криза от утре, вторник, Военното министерство започва съвместни действия с МВР край границите ни с Гърция и Македония, предаде Нова ТВ.

"Ще започнат от утре, ще участваме с 25 военни на този етап, по смисъла на закона ние имаме три основни мисии - защита на населението в невоенно време, в бедствия, аварии, при обезпокоителни действия, които се случват. Прегледах доклада тази сутрин, касае се за около 4 хиляди бежанци в Гърция и Македония и в един момент ситуацията действително може да е обезпокоителна. Ще бъдем там толкова, колкото е необходимо, за да окажем съдействие на МВР и по-специално - на Гранична полиция", каза министърът на отбраната Николай Ненчев.

България е на първо място в черния списък на "Наръчника за кандидат-бежанеца". Това сочи преводът на арабиста Владимир Чуков на статия, в която авторът казва, че в България има нечовешки условия за живот, българският народ е расистки настроен към арабите, а и икономически ситуацията е лоша.

Виж коментарите (0)
Още новини от Национални новини:
Емил Радев от Варна: Изборите са решаващи, за да възстановим стаб...
Делян Добрев: Гласувах! Последните часове са решаващи!
Слави Трифонов: Толкова е просто!
Томислав Дончев: Гласувах с надеждата следващите 4 години да не с...
Предупреждението за цяла България е факт: Утре ни очакват опасно ...
Този път без проблеми: Асен Василев даде своя глас


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).