МВР пуска супер бързи патрулки под прикритие по магистралите!

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (10)
13:23 / 07.03.2019
4254
Високоскоростни немаркирани полицейски автомобили ще дебнат за скорост и нарушения по магистралите и главните пътища на страната. Това стана ясно от думите на главния секретар на МВР старши комисар Ивайло Иванов, който е на посещение в Пловдив днес, предаде репортер на Plovdiv24.bg. 

Пътнотранспортният травматизъм в Пловдив и областта е тежък, но оттук минават много основни артерии, а ние като ръководство продължаваме да взимаме мерки, коментира той. Що се отнася до мерките, то планът е до края на годината да бъдат закупени 15 високоскоростни необозначени автомобила, с които служителите на реда да следят ситуацията по магистралите и основните пътни артерии. Планирано е и закупуването на още 200 автомобила - 80 високопроходими и 120 комбита, нови камери за скорост, още тестове за наркотици и прочие. В най-скоро време пък ОД МВР - Пловдив може да очаква 25 броя нови патрулки. "Няма да жалим средства, за да спасим повече човешки животи", категоричен бе Иванов.

Виж коментарите (10)
Още новини от Национални новини:
Производител: Не може млякото да ми го изкупуват на 80-90 ст., а ...
"Политическата коректност" на господин Пеевски - истинската полит...
Експерт посъветва: Не бързайте със смяната на зимните гуми
Студентка разработи симулация за предотвратяване на наводнения. Щ...
Две години по-късно: КЗК ни обясни защо се стигна до бой за олио ...
Лековит извор, за който от векове се носят легенди


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).