МВР пусна снимки на обирджиите на взривения банкомат

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (23)
17:34 / 09.11.2017
1889
Полицията продължава да издирва трима души - Кирил, Красимир и Тодор, заподозрени за част от грабежите на банкомати през последните месеци в София. Извършват се процесуално-следствени действия на територията на няколко области, Перник и Кюстендил. Издирват се три лица. Едно е задържано. Все още се претърсва района и се извършват огледи по места. Намерени са веществени доказателства и групата за огледи отива и изземва въпросните веществени доказателства, съобщи директорът на полицията в Кюстендил Елиан Стамболийски, цитиран от БНР. Един е задържан до момента по случая. 

В полицията в Перник са били отведени и няколко души от града, но към момента няма информация те да са свързани с грабежите на банкомати. Снощи в Сапарева баня беше взривен поредният банкомат. Умоляват се гражданите, които имат информация за издирваните, да сигнализират на тел. 112 или в най-близкото районно управление. Анонимността им е гарантирана. Припомняме, че в cpядa cpeщy чeтвъpтъĸ пpeз нoщтa в Caпapeвa бaня e извъpшeн пopeдeн oбиp. Toй ce cлyчвa пo-мaлĸo oт 24 чaca cлeд пocлeдния пoдoбeн cлyчaй.

Toзи път oбaчe пoлициятa бъpзo влизa пo cлeдитe нa ĸpaдцитe. По информация на БНР джипът, с който четиримата мъже са се придвижвали, е бил краден. Крадени са и неговите номера. Те са били откраднати от лек автомобил в София на 25 октомври. Тримата издирвани мъже са криминално проявени. Те са с десетки регистрации за грабежи и кражби, но към момента от МВР запазват тяхната самоличност в тайна.

Виж коментарите (23)
Още новини от Национални новини:
Справедливост след тежки катастрофи: Ще има ли по-бързо правосъди...
Служебният министър на туризма каза ще има ли поскъпване на шезло...
Още преди началото на летния сезон "дерат кожи" по Южното Черномо...
Василев отговори на Борисов: Нека да видим програмата му и ще гов...
Моторист е загинал при катастрофа в Лясковец
Служебният здравен министър: Имаме данни за епидемично разпростра...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).