МВР търси 280 полицаи

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (0)
19:08 / 26.11.2010
2507
МВР е обявило конкурс за 280 вакантни длъжности в цялата страна след като дълго време със заповед беше забранено назначаването и обявяването на служители в силовото ведомство, каза министърът на вътрешните работи Цветан Цветанов. Пред студенти във великотърновския университет Цветанов говори за успехите на МВР в последните акции, в това число и на задържания миналия месец в Арбанаси бизнесмен Георги Вълев.

Разследването срещу него продължава и до дни ще излязат още любопитни данни за дейността на Вълев, който е обвинен за убийството на търновския адвокат Петър Лупов. Министър Цветанов определи като несериозно твърдението, че се е срещал с американския посланик, за да коментират проблема с визата на Румен Петков за САЩ.

"Всичко, което е обсъждано с американския посланик, е вече съобщено на съвместна пресконференция. Това са конкретни случаи на МВР за задържане на лице, което се беше укрило в България и предоставянето на възможност на физическия баща да си прибере детето. Обсъждахме още финализирането на работния проект за Вашингтон.

Нямам отношение към обвиненията на Любен Корнезов, че трябва да понеса политическа отговорност във връзка с трусовете около Румен Петков, тъй като той извади свои свидетелства, че няма образувано срещу него досъдебно производство. В тази посока, който иска да развива тази тема, е негово право", каза Цветанов.


Виж коментарите (0)
Още новини от Национални новини:
Плевен се възстановява след голямата буря, кметът ще настоява за ...
Радка Кънева: Проектът "Геномът на Европа" цели адекватно лечение...
Борисов: На избори сме заради ПП-ДБ и тяхната обсесия за постове ...
Делегация на ДПС, водена от Пеевски, се срещна с посланиците на с...
Отиде си легендарна българка
Министър Коритарова: Пътната безопасност е приоритет, възстановяв...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).