Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Анализи
Варна
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Бизнес
Други
Институции
Криминални
Общество
Мадам Мулти скъса с миналото
Автор: Екип Varna24.bg 11:21 / 02.11.2020Коментари (0)2945
©
Преди да стане съпруга на един от най-влиятелните мъже у нас, Дарина Павлова е живяла на ръба на мизерията. Публична тайна е, че тя е осиновена още като бебе от бедно семейство от Казанлък. Родителите й Калчо и Донка Колеви били работници в оръжейната фабрика "Арсенал". Те я взели от дом за изоставени деца, но Дарина никога не потърсила истинските си родители, макар че имала тази възможност. 

Мадам Мулти подозирала, че мургавият й тен не е случаен и се страхувала, че истината само ще я нарани. Когато през 1963 г. взели Павлова от дом, тя била още бебе. Кръстили хлапето Даринка, на дядо й Демир от село Милево. Даринка израснала като единствено дете в семейство Колеви. В него моралът бил задължителен, а закъсненията след 20 вечер – строго забранени. Тя от малка знаела, че Калчо и Донка не са биологичните й родители, категорични са близки на семейството. Дарина виждала, че помежду им няма прилика и във външния им вид, както и в характерите им. Именно затова тя никога не забравяла откъде е тръгнала и си грижела всеотдайно за най-близките си хора. 

Въпреки, че осиновителите на Мадам Мулти не били богати и не й предложили охолен живот, те истински я обичали. Майката на Дарина издъхнала от рак, когато тя била едва на 16 години. След това за нея се грижил единствено татко й Калчо. "Той беше истински добър човек. Въпреки че знаех, че не би е биологичен баща, за мен той е единствения татко", казва години по-късно тя. 

Мечтата на Дарина била да стане балерина, но татко й не успял да задели достатъчно пари, за да плаща месечната такса в местната школа. Когато завършила средното си образование, бъдещата Мадам Мулти започнала работа в градската оръжейница, където някога се трудели и родителите й. 

Дарина била обща работничка в цех, където се сглобявали част от изделията, съставляващи оръжията. Всяка сутрин метяла пода и забърсвала с кофа с парцал помещенията на работниците. Междувременно започнала да участва в самодейни театрални състави. Само след няколко месеца работа тя успяла да спести достатъчно пари и отпрашила за столицата, за да учи във ВИТИЗ. Майка й и баща й били категорично против, но вироглавата и амбициозна Дарина избягала от дома им. 

Преди да получи ролята на манекенката в култовата драма "А сега накъде?", Дарина заработвала и като фотомодел. Позирала за социалистическите списания "Лада" и "Жената днес", представяла тоалети по телевизията, участвала в ревюта пред съпругите на партийди велможи. Така попаднала в столичната бохема, където още се носят легенди за освободения й нрав. 

Върнала се в родния си град години по-късно, за да изпрати баща си в последния му път. Той починал през 2012 г. след продължително боледуване. Възрастният мъж издъхна в самота на 86 години. Той категорично отказал да емигрира в САЩ при дъщеря си и да започне лечение на множеството болести, които го измъчвали. Дарина наела болногледачка за баща си. Калчо издъхнал в ръцете на жената, която полагала грижи за него. Въпреки, че милионерката все по-често се прибира в България, тя не се отбивала в родния Казанлък, тъй като след смъртта на родителите й нищо вече не я свързвало с града, пише "Уикенд".



Още по темата: общо новини по темата: 2879
15.05.2023 »
17.05.2022 »
01.04.2022 »
31.03.2022 »
31.03.2022 »
30.03.2022 »
предишна страница [ 1/480 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!
ИЗПРАТИ НОВИНА
Виж още:
Актуални теми
Матури 2024 г.
Парламентарни избори 2024
Стрелба в Москва
Природни стихии
Избори в Турция
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Варна и региона.
e-mail:
Анкета
Как се справя Община Варна с овладяването на последиците от проливните дъждове?
Много добре
Добре, но можеше и по-добре
Не се справи
Пълна трагедия

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0888 53 26 24

novini@varna24.bg

За реклама:

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Статистика: