Маги Сидерова празнува на сватбата на бившия си

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (0)
17:54 / 29.08.2022
4303
Фолк певецът Азие беше гвоздеят на тържеството по случай сватбата на екс-манекенката Роси Черногорова и вече официалния й съпруг Борислав Желязков-Манекена, който в миналото беше съпруг на Маги Сидерова, екс-Желязкова.

За сватбата на Боби и Роси се заговори още през март, когато всъщност двойката е подписала в брачното. Едва вчера е било и самото тържество на една от най-романтичните точки на родното Черноморие - Перла бийч в Приморско, където е и любимата резиденция на Тодор Живков. 

Азис, който е сред най-добрите приятели на бившата жена на Боби - Маги Желязкова по настоящем Сидерова се оказа гвоздеят в музикалната програма. Самата Маги също е била гост на тържеството. Очевидно с бившия си съпруг продължават да са в близки отношения и след развода им преди години.

На сватбата се събраха и други популярни личности, сред които моделките Ивайла Бакалова и Диляна Попова. Ангелогласната Деси Слава също беше гост, но и част от музикалната програма заедно с Папи Ханс.

Не само за Боби Желязков това е втори брак, но и за Черногорова, която остава вдовица преди 7 години. Съпругът й Димитър Стоянов - Митко Лудия бе разстрелян пред блока, в който живееха в Пловдив, пред очите й. От връзката си с Лудия Черногорова има две деца, които остават сирачета и красавицата отглежда сама.

От своя страна, Боби Манекена има един наследник - Боби от брака си с Маги, с която се разделиха през 2014 г., а години по-късно бившата му вдига пищна сватба с актуалната си половинка Георги Сидеров, чиято фамилия носи и до днес, припомня ХотАрена.

Виж коментарите (0)

Още по темата (6917):
23.04.2024 Певицата Валя с подробности за своята "Рана"
22.04.2024 Сериалът "Baby reindeer": Шокиращо искрено изследване на тормоза и
обсесията
05.04.2024 Бивш футболист отново намери любовта
10.03.2024 Филип Аврамов и братята му разказаха за уроците, които научаваме от бащите
си
01.03.2024 Черната Златка показа мъжа си
21.02.2024 Ники Урумов и група P.I.F. с ексклузивна премиера на песента "Обезумели" по музика на Димо
Още новини от Национални новини:
Пети блок на АЕЦ "Козлодуй" спира за ремонт, презарежда с америка...
Турски тираджия се опита да прекара през ГКПП "Лесово" 6230 сексу...
Премиерът Главчев с поредна реакция по случая с болницата "Мама и...
Пенсионер, взел 100 лева добавка: Много е скъпо, седем лева за тр...
Казусът "Мама и аз": 11 специалности е трябвало да обслужват 40 п...
Зимата се завърна: Заваля обилен сняг в Пирин


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).